Compari

Bakgrund

Det kan ta lång tid att på egen hand jämföra olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet. Det är där Compari kommer in i bilden. Genom ett samarbete med etablerade låneförmedlaren Sambla AB kan Compari ge dig erbjudanden från så mycket som 30 olika långivare. Det gör att du kan matcha ett stort antal aktörer mot varandra och hitta det mest förmånliga lånet för dig.

Erbjudande

Compari är en kostnadsfri tjänst där du som privatperson kan jämföra flera låneerbjudanden mot varandra för att pressa ned räntan. Det tar inte många minuter att fylla i det enkla och säkra formuläret och sedan är det bara för dig att välja det lån som passar dig bäst.

Du kan ansöka om lån utan säkerhet för mellan 5 000 och 600 000 kronor och tiden att betala tillbaka lånet kan vara allt från 1 år till så mycket som 15 år.

Compari gör sitt bästa för att även du med betalningsanmärkning ska kunna ta lån vid behov. Dock måste du ha en årsinkomst på minst 120 000 kr och inte haft någon skuld hos Kronofogden det senaste halvåret för att Compari ska kunna matcha dig med några lånerbjudanden.

Din säkerhet är viktig för Compari och därför hanteras dina personuppgifter med en krypterad uppkoppling.

Räntor

Räntesättningen är individuell och kan variera mellan 3,01% och 22,59%. Detta avser den effektiva räntan och är alltså med alla kostnader inräknade. Det är din kreditvärdighet och livssituation som avgör vilken ränta de olika lånegivarna är villiga att erbjuda.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 100 000 kr

Löptid: 9 år

Nominell ränta: 5,50%

Uppläggningsavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 5,64%

Månadskostnad: 1 183 kr

Totalt belopp: 127 748 kr

Lånekostnad: 27 748 kr

Villkor för privatlån

Det finns vissa grundläggande krav som du måste uppfylla för att kunna jämföra lån via Compari. Dessa är:

  • Du är minst 18 år gammal
  • En årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka

Kundservice

Tjänsten som Compari erbjuder är endast en förmedling mellan låntagare och långivare och det finns därför ingen aktiv kundtjänst. Compari är dock mycket mån om att deras kunder ska vara nöjda och ser därför gärna att du hör av dig på telefon eller mejl om du har några frågor. På mejlen kan du förvänta dig svar inom 24 timmar.

Frågor som gäller stegen efter att en ansökan är inskickad hänvisas till Samblas kundtjänst. De har öppet måndag till fredag. Öppettiderna är 09.00 – 20.30 de flesta vardagar.

Sammanfattning

Compari är en kostnadsfri låneförmedlingstjänst för dig som vill att det ska gå snabbt och enkelt att hitta det mest förmånliga privatlånet. Med en enda ansökan får du erbjudanden från ett stort antal banker och långivare tack vare deras samarbete med Sambla. Compari sätter kunden i första rummet och du kan alltid känna dig trygg med att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt. Utbetalningen av ditt lån sker omgående efter signerat avtal.

Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!