Komplett Bank

När du söker en bank som alltid finns nära dig utan att ha kontor i ett flertal svenska städer. Ja, då säker du något som liknar Komplett Bank. Är det då också så att du söker efter ett bra privatlån utan säkerhet, så har du funnit en trygg långivare som kan erbjuda dig ett lån upp till 500 000 kronor. Hos Komplett Bank erbjuds du att ansöka om lån från så lite som 10 000 kronor upp till 500 000 kronor. Det hela går snabbt och enkelt, och du har alltid en nära kontakt direkt med den långivare du ansöker hos.

Fördelar med Komplett Bank

  • Direkt kontakt med den bank du ansöker om ditt lån hos
  • Snabb och exakt lånekalkylator som ger dig koll på hur mycket du måste betala varje månad
  • Komplett ansökningsformulär direkt på förstasidan
  • Tillåter dig valfri amortering på beviljat lån
  • Erbjuder möjlighet till lån med betalningsanmärkning

Nackdelar med Komplett Bank

  • Erbjuder inte möjlighet till lån för de som innehar inkassoskuld
  • Du måste vara 20 år för att ansöka om lån hos Komplett Bank

Information om långivaren

När det gäller Komplett Bank så är detta en norsk långivare och bank som erbjuder svenska låntagare det som kallas för konsumentkrediter. Detta är en relativt ung bank som grundades så sent som 2014, men har sedan dess skapat ett förtroende på både den norska och den svenska lånemarknaden. Naturligtvis är de registrerade och godkända både hos den svenska Finansinspektionen och Konsumentverket. Komplett Bank började erbjuda sina lån på den svenska lånemarknaden 2018.

Kanske känner du igen detta företag bättre om du enbart tänker på namnet Komplett. Ja, detta är då de samarbetspartners du känner online via Komplett nätbutiker i hela Norden.

Popularitet och ansökan

Sedan lanseringen av lån på den norska lånemarknaden, dröjde det inte länge innan Komplett Bank fick stor genomslagskraft gällande bra och snabba samt enkla konsumentkrediter. Detta är nu också den trend som kan ses på den svenska lånemarknaden. Helt enkelt har det gått mycket snabbt för Komplett Bank att ta delar av den svenska lånemarknaden. Detta gör då att det också skapas ett förtroende för att detta verkligen är en bra och säker långivare, som ger trygga och bra lån till sina låntagare.

Något som också bidrar till populariteten hos denna nätbank är erbjudande om att samla lån., Här erbjuder en enskild långivare dig möjligheten till ett privatlån utan säkerhet, för att samla dina tidigare skulder till ett bättre och mera ekonomisk lån.

Villkor för att ansöka om lån hos Komplett Bank

När du ansöker om lån hos en enskild och komplett bank, så kommer du alltid vara den som får klara och koncisa regler gällande vad som krävs av dig som låntagare. Naturligtvis görs alltid en individuell kreditprövning, vilket är praxis för de flesta banker och kreditinstitut i dagens moderna samhälle.

Generella villkor för ansökan om Lån

  • För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige med en fast adress
  • Du får varken ha ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden eller inkasso

Trygghet och utbetalning

När du ansöker om ett lån och får detta beviljat hos Komplett Bank, så kommer du direkt att ha tryggheten av en nätbank som tar hand om allt från ansökan, behandling samt utbetalning av ditt eventuella lån. Naturligtvis krypteras all din personliga och känsliga information, samt att de är registrerade och godkända av den svenska Finansinspektionen.

Beroende på om du ansöker om ett mindre eller större lån, så kommer din ansökan att ta olika lång tid. Ansökan om mindre lån behandlas och beviljas direkt, vilket gör att du kan ha din utbetalning redan nästkommande bankdag. För större lån kan din utbetalning ske inom 1-3 dagar efter att ditt lån beviljats.

Recension av Privatlån.com