Komplett Bank

Lånebelopp
10000 - 500000 kr
Ränta
4,9 - 19,9 %
Löptid
1 år - 15 år
Exempel: Låneexempel vid tilldelat lån på 140 000 kr under 5 år, nominell ränta 10,25 %, effektiv ränta 11,47 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 182 246 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 3 037 kr under 5 år (60 betalningar). Flexibelt Lån kan när som helst ökas inom den tilldelade kreditramen. Krediten är revolverande och räntor beräknas på utestående belopp. Fakturerat minimibelopp består av föregående månads räntor och avgifter.
Om Komplett Bank
 • Lån utan säkerhet
 • Flexibel återbetalning
Villkor
 • För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige med en fast adress
 • Du får varken ha ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden eller inkasso

När du vill ha en bank som alltid finns nära, utan att ha ett enda fysiskt kontor – ja, då är det Komplett Bank du är ute efter! Om du dessutom råkar vara på jakt efter ett bra och tryggt privatlån har du definitivt hittat rätt.

Här har du en trygg långivare som kan erbjuda lån från 10 000 upp till 500 000 kronor. Processen för att ansöka går snabbt och enkelt, och du har alltid en nära kontakt direkt med den långivare du ansöker hos.

Fördelar med Komplett Bank

 • Direktkontakt med den bank du ansöker om lån hos
 • Snabb lånekalkylator som ger dig koll på kostnaderna
 • Komplett ansökningsformulär direkt på förstasidan
 • Tillåter dig att ansöka om valfri amortering på beviljat lån
 • Erbjuder möjlighet till lån med betalningsanmärkning

Nackdelar med Komplett Bank

 • Erbjuder inte möjlighet till lån för de som innehar inkassoskuld
 • Du måste vara 20 år för att ansöka om lån hos Komplett Bank

Information om långivaren

Komplett Bank är i grunden en norsk långivare och bank som erbjuder svenska låntagare det som kallas för konsumentkrediter. Detta är en bank som grundades 2014, men har sedan dess skapat ett förtroende på både den norska och den svenska lånemarknaden. Naturligtvis är de registrerade och godkända både hos den svenska Finansinspektionen och Konsumentverket. Komplett Bank började erbjuda lån i Sverige år 2018.

Popularitet och ansökan

Efter lanseringen av lån på den norska lånemarknaden dröjde det inte länge innan Komplett Bank fick stort genomslag gällande bra och enkla konsumentkrediter. Det har därför gått snabbt för Komplett Bank att ta delar av den svenska lånemarknaden. Det gör att det också skapas ett förtroende för att det verkligen är en bra och säker långivare, som ger trygga och bra lån till sina låntagare.

Något som också bidrar till populariteten hos denna nätbank är erbjudande om att samla lån. Här erbjuder en enskild långivare dig möjligheten till ett privatlån utan säkerhet, för att samla dina tidigare skulder till ett bättre och mera ekonomisk lån.

Villkor för att ansöka om lån hos Komplett Bank

När du ansöker om lån hos en enskild och komplett bank, så kommer du alltid vara den som får klara och koncisa regler gällande vad som krävs av dig som låntagare. Naturligtvis görs alltid en individuell kreditprövning, vilket är praxis för de flesta banker och kreditinstitut i dagens moderna samhälle.

Generella villkor för ansökan om Lån

 • För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige med en fast adress
 • Du får varken ha ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden eller inkasso

Trygghet och utbetalning

När du ansöker om ett lån och får detta beviljat hos Komplett Bank, så kommer du direkt att ha tryggheten av en nätbank som tar hand om allt från ansökan, behandling samt utbetalning av ditt eventuella lån. Naturligtvis krypteras all din personliga och känsliga information, samt att de är registrerade och godkända av den svenska Finansinspektionen.

Beroende på om du ansöker om ett mindre eller större lån, så kommer din ansökan att ta olika lång tid. Ansökan om mindre lån behandlas och beviljas direkt, vilket gör att du kan ha din utbetalning redan nästkommande bankdag. För större lån kan din utbetalning ske inom 1-3 dagar efter att ditt lån beviljats.

Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!