Samarbetspartners – Vilka långivare jämför vi?

Syftet med Privatlån.com är att hjälpa dig som låntagare jämföra så många privatlån som möjligt, för att på så sätt hitta det bästa privatlånet. Det finns flera olika faktorer som avgör hur ”bra” ett erbjudande om privatlån är. Som exempelvis lånebelopp, ränta, avgifter och villkoren för att låna – men också hur seriös och pålitlig långivaren är.

Därför är vi alltid noga med vilka vi samarbetar med. På den här sidan finner du alla våra samarbetspartner och kan läsa mer om hur vi tänker kring de vi arbetar med.

Långivare under tillsyn av Finansinspektionen

På Privatlån.com samarbetar vi enbart med banker och långivare som står under tillsyn av Finansinspektionen (FI). Det gör vi för att du som använder vår tjänst ska känna dig trygg med att det handlar om seriösa företag. I Sverige är det i de flesta fall krav på att företag som sysslar med finansiella tjänster har tillstånd från FI.

För att få tillstånd, och därmed hamna under FI:s tillsyn, måste företagets kapitaltillgångar, verksamhetsplan, samt ägare och ledning kontrolleras och godkännas. Långivare som står under tillsyn av FI kontrolleras därefter regelbundet så att de fortfarande uppfyller de krav som ställs på dem för att bedriva utlåningsverksamhet.

Du kan själv undersöka om en långivare står under FI:s tillsyn genom att använda deras Företagsregister och knappa in företagets organisationsnummer.

Stort utbud av svenska banker och långivare

Hos oss hittar du ett stort utbud av ledande banker och långivare i Sverige. Våra samarbetspartners erbjuder allt från några tusen i lånebelopp, upp till flera hundra tusen kronor – med löptider på något år upp till två decennier. Jämför långivare för att samla dina lån, för att låna pengar med betalningsanmärkning och mycket, mycket mer.

Jämför både långivare och låneförmedlare

I vår jämförelselista finner du både långivare och låneförmedlare. Skillnaden är att långivare bedriver utlåning, medan låneförmedlare är mer av en mellanhand.

Låneförmedlare gör det möjligt för dig att kostnadsfritt jämföra ett stort antal personliga låneerbjudanden, trots att bara en kreditupplysning tas. Kreditupplysningen används som underlag för att samla in erbjudanden från de långivare låneförmedlaren samarbetar med. Därefter kan den sökande välja att acceptera någon av dessa.

Jämför alla långivare direkt »

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden