Om Privatlån.com

Privatlån.com är en helt opartisk låneportal. Vi hjälper dig att hitta ett förmånligt och tryggt privatlån som passar ditt behov och din ekonomiska situation. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som privatperson och låntagare. Vi listar Sveriges populäraste långivare och kreditbolag. Alla långivare och banker vi samarbetar med erbjuder dig att ansöka om privatlån direkt på nätet.

Syftet med hemsidan är att du enkelt ska få en bra översikt över Sveriges bästa långivare. Du kan enkelt hitta rätt lån och ansöker enkelt via hemsidan. Du slipper klicka dig runt mellan olika hemsidor utan får allt på samma ställe. Genom att jämföra låneerbjudanden innan du ansöker kan du spara tusentals kronor. Du hittar den lägsta räntan för ditt privatlån.

Privatlån.com har funnits i flera år och vi har flera kunniga skribenter som hela tiden håller hemsidan uppdaterad med den senaste informationen om lån privatekonomi och nyheter.

Privatlån.com drivs av företaget RakeTech Group LTD.

Kontakta oss

Om du har synpunkter eller frågor om webbplatsen så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på vår kontaktsida.