Om Privatlån.com

Privatlån.com är en opartisk och kostnadsfri låneportal. Vi hjälper dig att hitta ett förmånligt och tryggt privatlån som passar ditt behov och din ekonomiska situation. I vår jämförelsetjänst listar vi Sveriges populäraste långivare och kreditbolag. Samtliga aktörer vi samarbetar med erbjuder ansökan om privatlån direkt på nätet för din bekvämlighet.

Syftet med hemsidan är att du enkelt ska få en bra översikt över Sveriges bästa långivare. Du kan snabbt hitta rätt lån och ansöker enkelt via hemsidan. Med oss slipper du klicka dig runt mellan olika hemsidor utan får allt samlat på ett och samma ställe. Genom att jämföra låneerbjudanden innan du ansöker kan du spara tusentals kronor och hitta den lägsta räntan för ditt privatlån.

Privatlån.com har funnits i flera år och har flera kunniga skribenter som hela tiden håller hemsidan uppdaterad med den senaste informationen om lån, privatekonomi och nyheter.

Vilka är vi?

Företaget som driver privatlån.com är RakeTech Group LTD. Låt oss presentera oss lite närmre!

Raketech grundades 2010 och erbjöd då en tjänst där användare kunde jämföra olika aktörers utbud av online spel. Flera år senare har Raketech vuxit till att bli en ledande digital marknadsföringsspecialist inom skapandet av informativa hemsidor och digitala guider för finansiella produkter, sport, online spel och TV-guider.

Genom högkvalitativt, relevant och oberoende innehåll vill Raketech helt enkelt vägleda och inspirera konsumenter genom bruset av information för att hitta de bästa erbjudandena på nätet.

Kontakta oss

Om du har synpunkter eller frågor om webbplatsen så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på vår kontaktsida.