Om oss

Om Privatlån.com

Privatlån.com är en opartisk låneportal som hjälper dig som konsument att hitta ett förmånligt och tryggt privatlån som passar ditt behov och din ekonomiska situation. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som privatperson och låntagare.

Vi listar några av Sveriges populäraste kreditbolag och banker som erbjuder dig att ansöka om privatlån direkt på nätet. Syftet med webbsidan är att du enkelt ska kunna få en bra översikt för att hitta rätt lån och snabbt kunna ansöka, utan att behöva navigera runt mellan massor av kreditbolag och banker. Genom att jämföra bankerna så hittar du alltid lägsta ränta för ditt privatlån, vilket kan innebära att du sparar tusentals kronor, framför allt på ett större lån med lång återbetalningstid.

Privatlån.com har funnits på nätet sedan flera år tillbaka och vi har flera kunniga skribenter som ständigt uppdaterar webbplatsen med information om lån, privatekonomi och andra nyheter.

Privatlån.com drivs av företaget RakeTech Group LTD.

RakeTech Group LTD

Om du har synpunkter eller frågor om webbplatsen så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på vår kontaktsida.