Privatlån

Jämför banker och kreditbolag

Här hittar du några av de populäraste kreditföretagen för privatlån. Räkna på vad ditt lån kommer att kosta dig och ansök enkelt online.

Lån anpassade för dig

Oavsett vilken typ av lån du är ute efter är det alltid bra om du jämför banker och långivare innan du skickar iväg en låneansökan. Lånevillkoren kan skilja sig väldigt mellan de olika lånen, och är du inte noggrann finns risken att du åker på en hög ränta och onödiga avgifter. Flera ansökningar leder dessutom till fler kreditupplysningar, något som kan skada din kreditvärdighet och därmed också ge sämre lånevillkor.

Jämför privatlån utan säkerhet

En anledning till att privatlån, eller blancolån som det också kallas, har blivit så populärt är att du inte behöver någon säkerhet för att ta lånet. Det här skiljer sig från till exempel bolån och billån. Säkerheten i bil- respektive bolån, är ganska förståeligt just bilen eller bostaden som lånet tagits för att köpa. Om det krävs en säkerhet för att ta lånet så kan den säkerheten också beslagtas och säljas, om lånet inte skulle betalas tillbaka. Därför hittar du ofta lägre ränta på dessa lån. När det kommer till privatlån så behövs ingen fysisk säkerhet, utan långivaren försöker då istället lita på låntagarens framtida inkomst och återbetalningskapacitet.

För att kunna räkna på olika lån krävs att du har koll på alla aspekter om vad ett lån innebär. Här hoppas vi kunna ge dig en bättre bild av vad ett lån faktiskt innebär.

Jämför lån för att undvika dyra räntor

Jämför långivare i vår lista

Marknaden för privatlån är enorm och det finns nästan ett oändligt val av olika privatlån, långivare, räntor och avtal som du som kund kan välja mellan. Denna djungel av valmöjligheter kan göra det extra svårt för nya låntagare att veta vilket privatlån som passar just dem bäst. Av den anledningen har vi samlat marknadens främsta privatlångivare i en övergripande lista där du själv kan jämföra banker och andra långivares olika privatlån.

Jämför banker och långivare innan du tar ett privatlån.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden