Bynk ger 30 procent i ränterabatt på privatlån

30 oktober, 2020

Det finns flera fördelar med ett privatlån från Bynk – som att det alltid ingår låneskydd och betalningsfria månader. Men extra bra är att de just nu, under en begränsad tid, erbjuder alla sina lånekunder 30 procent i ränterabatt på lån upp till 300 000 kronor. Här ska vi gå igenom mer i detalj vad som gäller för kampanjen!


Hoppa direkt till vår recension av långivaren här: Bynk

Man och kvinna leder cyklar på gågata

Tidsbegränsad kampanj

Bynk är en långivare som har funnits på marknaden sedan år 2016. Under 2020 bytte de namn till Rocker, men de marknadsför fortfarande större privatlån under det ursprungliga, mer etablerade varumärket. Nu och fram till den 8 november i år kör långivaren en kampanj som är mycket fördelaktig för den som har planer på att låna.

Lånekampanjen innefattar följande:

  • 30 % ränterabatt på privatlån upp till 300 000 kr
  • En effektiv ränta någonstans mellan 1,97 – 14,90 %
  • Ingen uppläggningsavgift (du sparar 398 kr!)

Som nämnt ovan gäller detta för alla lån som ingås innan den 8 november 2020. Den ränta du annars hade fått betala sänks alltså med 30 procent, samtidigt som du slipper betala för uppläggningen av lånet. Lånet kan användas till vad som helst, men det kan vara ett bra tillfälle att samla lån och krediter till en lägre ränta.

Vi tar ett exempel: Låt säga att du vill låna 150 000 kr med en löptid på 5 år. Utan någon rabatt erbjuder Bynk dig att låna dessa pengar mot en ränta på 8 %. Det resulterar i en räntekostnad på 32 488 kr. Om räntan rabatteras med 30 % blir den istället 5,6 %, vilket leder till en räntekostnad på 22 326 kr. Alltså en rabatt på cirka 10 000 kr.

OBS! Även om det är ett tidsbegränsat erbjudande ber vi dig tänka efter en extra gång innan du tecknar ett lån. Låna inte mer än din ekonomi klarar av och om du redan har höga skulder.

Andra fördelar med lån hos Bynk

Hos Bynk ingår alltid ett tre månaders låneskydd när man tecknar lån. Det är kostnadsfritt och är en försäkring som täcker lånets kostnader i upp till ett år om olyckan skulle vara framme och du blir arbetslös eller sjukskriven.

Det är något som kan kännas extra tryggt att ha i mer osäkra tider om du är i behov av att teckna ett större lån.

Något annat som kan vara användbart är att Bynk erbjuder sina kunder 4 betalningsfria månader per år. Det betyder inte att dessa månader blir kostnadsfria – utan räntan tickar på som vanligt. Det gör det dock möjligt för dig att pausa din betalning om det skulle vara svårt att få ihop det någon månad, utan att råka på tråkga avgifter.

Om du kan betala tillbaka hela lånet inom 14 dagar bjuder Bynk på kostnaden för räntan och eventuella avgifter.

Lånet blir då helt kostnadsfritt. Det här är inte del av den tidsbegränsade kampanjen och gäller oavsett hur mycket eller lite du lånar. Kom ihåg att kontakta kundservice om du vill betala tillbaka ditt lån inom 14 dagar.

Ansök om lån hos Bynk

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden