Aasa Kredit

Bakgrund

Aasa är ett väletablerat kreditbolag som funnits på den svenska marknaden sedan 2010. Utöver verksamheten i Sverige finns de även i Polen och Finland. Tack vare det faktum att de varit etablerade relativt länge på en någorlunda ny marknad så har de stor kompetens och bred erfarenhet inom området. Detta gör att du som låntagare kan känna dig trygg i att ta ett privatlån hos Aasa Kredit.

Erbjudande

Aasa Kredit erbjuder lån i det lite lägre spannet inom privatlån. Som lägst kan du låna 10 000 kronor och som högst kan du låna 50 000 kronor. Den stora fördelen med Aasa Kredits låneerbjudande är att du inte behöver lämna någon som helst säkerhet i samband med att du tecknar lånet. Du behöver inte heller berätta vad lånet ska användas till. Med andra ord är det en väldigt smidig process att låna pengar hos Aasa Kredit. Vidare kan du själv ange vilken löptid, alltså vilken återbetalningstid, som du vill ha. Löptiden sträcker sig mellan 24 till 36 månader, och du väljer helt själv hur länge du vill betala av lånet.

Räntor

Räntan du betalar för lånet hos Aasa beror till stor del på dina egna förutsättningar, behov och historik. Generellt sett så erbjuds du en ränta som lägst på 36,9% och som högst på 45,71%.
Räkneexempel: Om du ansöker om ett lån på 25 000:- i 24 månader får du en månadskostnad på 1696,39:- (administrationsavgift på 20:- i månaden tillkommer). Totalt betalar du 33747,07:- baserat på räntan 29,9, effektiv ränta 38,79%, administrationsavgift 490:-.

Villkor för privatlån

Aasa Kredit uppställer vissa villkor som du måste uppfylla för att kunna ta ett lån hos dem. Dessa är följande:

• 50% av dina tidigare lån måste vara avbetalda
• Du får inte ha några betalningsanmärkningar
• Du måste var folkbokförd i Sverige
• Du måste var äldre än 20 år men yngre än 80 år
• Du måste ha en fast inkomst

Kundservice

Aasa Kredit har en bra kundservice med generösa öppettider. På vardagarna kan du nå dem via såväl mail som telefon mellan klockan 09:00-17:00. Om du behöver få svar utöver deras öppettider så finns det en väldigt utförlig sammanställning med de vanligaste frågorna på deras hemsida under fliken ”FAQ”.

Sammanfattning

Aasa Kredit är en av de större aktörerna på marknaden för privatlån. De erbjuder lån som lämpar sig för konsumtionsköp eller när du behöver lite extra ekonomiskt stöd. Även om Aasa Kredit är snabba på att behandla låneansökningar så är de inte inriktade på snabblån. Detta märks tydligt när man ser över deras räntenivåer som är generösa i jämförelse med många långivare som inriktar sig på snabblån och smslån.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden