Anmärkning.se

Bakgrund

Anmärkning.se är en lånetjänst, som är en del av Lendo, som hjälper många att jämföra lån. Dessa lån kan vara antingen en ny investering eller också för att samla befintliga krediter och lån som kostar mycket per månad. Alla över 18 års ålder och har en deklarerad inkomst i Sverige samt är svensk medborgare är välkomna med en ansökan. Dock vill de flesta av alla långivare att man ska vara minst 20 eller 21 år gammal.

Egenskaper

Hos Anmärkning.se kan man ansöka om mellan 10 000 kr och 200 0000 kr med en löptid mellan 1 och 15 år. Söker man lån är det alltid bra att inte ha några betalningsanmärkningar i och med att man ofta får bättre låneerbjudanden då, om man överhuvud taget erbjuds ett lån vill säga. Anmärkning.se tillåter betalningsanmärkningar så länge skulden är mer än 6 månader gammal.

Räntor

För ett privatlån bestäms oftast en ränta hur säkerheten ser ut med en fast och stabil inkomst för framtida återbetalning av lånet. Den enda säkerhet förutom en kreditupplysning som långivaren har är det låneavtal som signeras vid en godkänd ansökan. All ränta sätts individuellt utifrån kreditkontrollen som görs i samband med att ansökan skickas in. Det finns en grundmodell att följa för bankerna när det kommer till att godkänna låneansökan och den bedöms oftast av ett så kallat kreditscore. Kreditscore kan antingen anges i poäng eller i procent. Med en hög procentsats så innebär det en mindre risk för att låntagaren inte kan hålla sig till sina förpliktelser att betala tillbaka det lån man ansökt om.

Ränteexempel

Belopp: 100 000 kronor
Löptid: 10 år
Månadskostnad: 1166 kronor
Total räntekostnad: 139 920 kronor

Villkor för privatlån

Anmärkning.se har vissa grundkrav som du måste uppfylla för att kunna ta ett lån hos dem. Beroende på hur mycket du vill låna kan övriga krav variera:

• Vara minst 18 år
• Vara folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år
• Inneha en årsinkomst på minst 120 000 kr
• Varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Kundservice

Vill man komma i kontakt med Anmärkning.se kundservice kan man antingen ringa för att få svar direkt eller skicka e-post och då får man svar via e-post inom någon dag. Där kan man få svar på de flesta frågor eller synpunkter som rör hemsidan men har man frågor angående lånen eller långivare så får man ta kontakt med respektive banks kundservice för hjälp.

Sammanfattning

Lånetjänsten Anmärkning.se är en del av Lendo där man kan låna upp till 200 000 kr med en löptid upp till 15 år. Ett privatlån kan man få utan säkerhet och även med säkerhet som oftast ger bättre ränta och villkor från bankerna. Ifall man exempelvis vill köpa en ny bil använder man bilen som säkerhet mot banken så att de vet att värdet finns kvar i den sak man investerar i. Och finns säkerheten i exempelvis bilen så kan bankerna gå med på att godkänna ansökan för ifall återbetalningen inte görs som den ska kan banken ta tillbaka bilen för att få in sina pengar.
Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden