Aros Finans

Aros Finans är en låneförmedlare som är verksam såväl i Sverige som i Norge och Danmark. Aros Finans hjälper låntagare att jämföra konsumentlån och få många erbjudanden om lån.

Om man skickar in en ansökan till Aros Finans så har man möjlighet att få ett låneerbjudande från hela 13 banker och långivare. Dessa 13 långivare är Aros Finans samarbetspartner. Så snart en ansökan har blivit godkänd så sänds den vidare till dem. Genom att ansöka via Aros Finans registreras endast en ansökan i UC.

Erbjudande

Aros Finans är en låneförmedlare som erbjuder potentiella låntagare att få ett låneerbjudande från ett flertal olika långivare genom en och samma ansökan. En ansökan tar endast två minuter och man får ofta svar från långivare redan samma dag om man skickar in sin ansökan innan kl. 16:00.

Aros Finans erbjuder en tjänst som förenklar proceduren med att dels leta upp potentiella långivare och sedan skicka in en ansökan till dessa. Med Aros Finans går hela låneproceduren betydligt snabbare och minskar på ens börda.

Hos Aros Finans kan man ansöka om lån på belopp mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Därmed kan man ansöka om såväl små privatlån som betydande summor om man har något stort planerat såsom en renovering eller ett inköp av en ny bil.

Hos Aros Finans så kan man ansöka om en löptid på mellan ett och femton år, allt beroende på hur stort lån man tar och vilken återbetalningstid man behöver med sin privatekonomi i åtanke.

När man ansöker via Aros Finans och får sin låneansökan godkänd så brukar man motta ett flertal låneerbjudanden. De låneerbjudanden man mottar är sedan giltiga under 30 dagar så att man hinner undersöka vilket erbjudande som passar ens behov bäst. Det är fördelaktigt att vänta tills man mottagit alla låneerbjudanden och inte förhastat acceptera det första som inkommer.

Samarbetspartners

De långivare som Arox Finans har ett samarbete med är ett flertal kända banker och långivare. När man ansöker genom Arox Finans så skickar de vidare ens godkända ansökan till hela 13 stycken långivare. Dock så registreras endast en ansökan hos UC vilket gör att ens kreditvärdighet inte riskeras mer än så.

Räntor

Aros Finans erbjuder en tjänst som är tydlig, vilket är mycket viktigt för låntagare. Här försöker man inte dölja varken information eller fakta.

Räntan bestäms av varje långivare. Alla långivare har olika räntesatser och vilken ränta man som låntagare får bestäms utav vilken ekonomisk situation man har. Den effektiva räntan hos Aros Finans olika samarbetspartners ligger på mellan 3,07 – 26,00%.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 149 000 kr

Löptid: 13 år

Nominell ränta: 5,49%

Uppläggningsavgift: 495 kr

Aviavgift: 35 kr / månad

Effektiv ränta: 5,76%

Månadskostnad: 1 339 kr

Totalt att betala: 161 123 k

Lånekostnad: 12 123 kr

Kundservice

Aros Finans har en kundservice som består utav professionella medarbetare som mer än gärna hjälper till att svara på frågor. Kundservicen finns tillgänglig varje dag mellan kl. 09:00 och 16:00.

Om man istället behöver hjälp med att slutföra sin ansökan eller om man är i behov utav teknisk hjälp så kan man sända in ett mejl till Aros Finans support. De garanterar då att sända ut ett svar inom 24 timmar.

Sammanfattning

Aros Finans är ett bra alternativ att vända sig till om man känner vilse i lånedjungeln. Här kan man få hjälp med att få en översikt över vilken långivare som är bäst och man kan dessutom få upp emot 13 låneerbjudanden.

En kreditupplysning från UC tas, men endast en ansökan registreras trots att man kan få 13 erbjudanden vilket är mycket bra.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden