Avenuefinans

Bakgrund

Avenuefinans är en populär låneförmedlingstjänst som marknadsför Freedom Finances låneförmedling. Genom att skicka in en ansökan kan du få 25 olika låneerbjudanden på kort tid. På så sätt kan Avenuefinans hjälpa dig att hitta det mest förmånliga lånet med den bästa räntan för dig.

Det är ett dansk företag vid namn Avenue Trading som ligger bakom Avenuefinans. Det är Freedom Finance som behandlar din ansökan och de har mycket lång erfarenhet av lånemarknaden och ger dig därmed snabb och säker service. Genom Avenuefinans ansöker du om konsumtionslån som du tar utan säkerhet. När din ansökan behandlas kommer en kreditkoll från UC att tas för att säkerställa hur god personlig ekonomi du har.

Du kan få lån hos välkända långivare om du ansöker genom Avenuefinans. De banker de samarbetar med är bland annat ICA Banken, Ikano Bank, Santander, MoneyGo, Swedbank, Marginalen Bank, Bank Norwegian, Cashbuddy, Svea Ekonomi, Villabanken, Wasa Kredit, Collector och Nordax.

Erbjudande

Hos Avenuefinans kan privatpersoner ansöka om ett konsumtionslån med eller utan medsökande. Det konsumtionslån du ansöker om hos Avenuefinans ligger på mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Du är fri att använda pengarna till valfritt ändamål. Vid högre belopp är det bra att ansöka med en medsökande för att ha större chans att få lånebeloppet godkänt.

Den löptid du kan ansöka om är på mellan 1 och 15 år. Därmed har du gott om tid på dig att i lugnt och ro återbetala lånebeloppet. Du kan ansöka om ett lån via Avenuefinans trots att du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Det är de olika bankerna som sedan väljer om de accepterar detta eller inte. Det är dock inte accepterat att du har ett skuldkonto eller en pågående tvist hos Kronofogden.

Så snart du mottagit dina låneerbjudanden och bestämt vilket du vill acceptera signerar du låneerbjudandet online med hjälp av ditt BankID. Därefter blir pengarna utbetalda redan samma dag eller upp till tre bankdagar efter att du accepterat lånet.

Räntor

Det är de fristående bankerna och långivarna som din ansökan skickas till som kommer bestämma vilken ränta de vill erbjuda dig. Den ränta du får kommer att bestämmas med din ansökan och kreditkoll som underlag. De olika bankerna har ett stort spann mellan vilka räntor de erbjuder. Ju bättre ekonomi du har desto lägre ränta kommer du att bli erbjuden.

Den nominella räntan som du kan bli erbjuden hos Avenuefinans ligger på mellan 2,95 % och 29,5 %. Den effektiva räntan ligger på 2,99 % till 33,83 %. Om du har en god ekonomi har du alltså chansen att få en riktigt konkurrenskraftig ränta genom Avenuefinans.

Vilka extra avgifter som tillkommer i form av uppläggning, avier, årsavgift och liknande varierar mellan de olika bankerna.

Kundservice

Avenuefinans har tyvärr ingen större information om kundservice på deras hemsida. Det enda som finns är en mejladress till företaget som du kan mejla in på. Dock har Freedom Finance en kundservice som är öppen dygnet runt under veckans alla dagar. Freedom Finances kundservice kan nås på mejl och telefon.

Sammanfattning

Avenuefinans är en bra och kostnadsfri lånetjänst om du snabbt och smidigt vill få olika låneerbjudanden som du sedan kan jämföra mot varandra för att se vilket erbjudande som är mest förmånligt för dig. På så sätt kommer du att spara en massa tid på dina ansökningar. Avenuefinans tar en kreditkoll från UC men endast en ansökan registreras trots att du kan få 25 låneerbjudanden.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden