AXO Finans

AXO Finans
Belopp:
5 000 - 600 000 kr
Ränta:
2,95% - 26,00%
Löptid:
1 - 18 år
Uppl-avg:
495 kr
Avi-avg:
35 kr
 • Ansök på ett par minuter
 • Ansökan behandlas samma dag
 • Skickas till flera banker
 • Kunderna får inte ha en betalningsanmärkning
 • För att ansöka måste man vara över 20 år
 • Låntagaren måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kr/mån
 • Man måste vara svensk medborgare
 • Kunder måste ha eget företag, ha vikariat, vara fast anställd eller pensionär
Användarvillkor

Svenska lånemäklaren Axo Finans med huvudkontor i Stockholm är en av de skickligaste i branschen. Ifall man ansöker om lån hos detta företag så presenterar de kundens låneansökan till flera banker och långivare samtidigt.

Axo Finans har fått ett gott betyg av sina kunder, kanske för att de är så lätt att ha och göra med dem. Axo Finans är en seriös aktör som står under tillsyn av finansinspektionen.

Axo Finans erbjudande

Företaget Axo Finans erbjuder låntagare lån utan säkerhet på mellan 5000 – 600 000 kr.

Kundens ansökan är ej bindande och den blir redan samma dag behandlad av deras partners.

Det är möjligt att välja en löptid som sträcker sig på mellan 1 – 15 år. Man kan dock ändå välja att betala tillbaka före utan några extra kostnader.

Hos Axo Finans får kunder svar på om lånet blev godkänt samma dag och beviljat lån betalas ut inom endast ett fåtal dagar.

Såhär ansöker man om lån hos Axo Finans

Är man intresserad av att låna pengar hos Axo Finans så fyller man snabbt och simpelt i deras ansökan på hemsidan. På ansökningsformuläret fyller man i den summa man vill låna, den löptiden man önskar få och även sina personuppgifter. Efter att man fyllt i alla uppgifter som rör lånet så signerar man smidigt lånet med Bankid. Hela ansökan tar endast enstaka minuter att genomföra.

Efter att man skickat in låneansökan så tar Axo Finans en kreditupplysning på en. Blir lånet godkänt så får man snabbt ett svar på ett erbjudande att ta ställning till. För att få låna pengar hos företaget så får man ej ha någon närvarande betalningsanmärkning.

Nackdelarna med Axo Finans

 • Kunden måste vara minst 20 år
 • Man måste ha en inkomst på minst 10 000 i månaden
 • Låntagare får inte ha någon betalningsanmärkning
 • Deras kundtjänst är stängd på lördagar.

Fördelarna hos Axo Finans

 • Beviljade lån betalas ut inom ett fåtal dagar
 • Axo Finans har en bra kundservice
 • Låneansökan signeras snabbt med BankID
 • Företaget kan ge kunder flera erbjudanden

Räntor och Avgifter

Samtliga räntor som erbjuds till låntagare bestämmer långivarna och bankerna som Axo Finans skickar in kundens låneansökan till.

Vad den individuella räntan blir avgörs efter hur bra betalningsförmåga de anser att låntagaren har. Individuella räntan kan vara på från 2,95% och upp till 24%.

Ett lån på 70 000 kr har en uppläggningsavgift på 495 kr samt även en aviseringskostnad på 35 kr per månad.

Räkneexempel med exempelränta

Axo Finans erbjuder kunderna individuella räntor på mellan 2,95% – 26% (effektiv ränta 3,30 – 29,40 %).

Ifall man lånar 100 000 kr och väljer en löptid på 10 år så kan man bli erbjuden en individuell ränta på 5,9%. Effektiva räntan blir då 6,48 % samt kostnaden för lånet 39 272 kr. Den totala summan att betala tillbaka blir 139 272 kr. Månadskostnaden hamnar på 1 161 kr och det tillkommer även en engångsavgift på 495 kr samt en aviseringskostnad på 35 kr per månad.

Kundservice

Ifall man har några frågor om lån eller övriga frågor så kommer man enkelt i kontakt med deras kundservice. Man kontaktar smidigt Axo Finans via telefon, e-post eller deras livechatt som man ser på hemsidan. Kunder kan förvänta sig snabba och utförliga svar från företaget.

Deras kundservice har öppet samtliga dagar utom lördagar.

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:30 – 18 :00

Söndag: 10:00 – 14: 00

Sammanfattning

Det är mycket enkelt att ansökan om lån hos Axo Finans. Låntagare kan förvänta sig svar på sin låneansökan redan samma dag. Ansökningsformuläret man skickar in är ej bindande och även gratis.

Axo Finans är ett klockrent val av lånemäklare om man vill ansöka om lån hos ett av branschens bästa företag. Detta företag har flera banker och långivare som partners, det betyder att man skickar in kundens ansökan till flera banker samtidigt. Man tar trots det ändå bara en kreditupplysning på kunden.

Recension av Privatlån.com