Bank Norwegian

Bakgrund

Bank Norwegian är en helt och hållet internetbaserad bank. Detta är väldigt fördelaktigt i och med att du då inte behöver besöka ett bankkontor för att diskutera affärer med dem. De är raka och tydliga i sitt budskap och strävar efter att hela tiden vara så enkla och användarvänliga som möjligt.

Målet som Bank Norwegian har är att deras kunder alltid ska känna en tillåt till att de blir erbjudna marknadens bästa villkor.

Erbjudande

Bank Norwegian sköter som sagt allt över internet, vilket gör att de på ett sätt blir aningen begränsade i vad de har möjlighet att erbjuda. Vad som kan sägas är dock att de har ett väldigt konkurrensstarkt erbjudande när det kommer till privatlån.

Utöver privatlån erbjuder Norwegian även kreditkort ska tilläggas. Om du vill låna pengar hos Bank Norwegian så kan du göra detta i spannet från 5 000 kronor till 600 000 kronor. Deras egen devis är att smslån är för dyrt, vilket de vill göra något åt. Därför erbjuder de alltså mikrolån på så lågt som 5000 kronor.

Ett tydligt bevis på hur kundorienterade de är, speciellt i och med att dessa mikrolån kan tas med en förhållandevis låg ränta till skillnad från smslån som vanligtvis har en ränta på flera hundra procent.

Räntor

På tal om räntor så ska det först och främst sägas att Bank Norwegian tillämpar en individuell räntesättning mellan 5,99 % – 23,99 % i effektiv ränta. Vad som menas med individuell räntesättning är att räntan baseras helt och hållet på dina egna förutsättningar.

Har du en fast inkomst och få eller kanske till och med inga lån sedan tidigare så är chansen stor att du får ett bättre ränteerbjudande än någon som har flera smålån och saknar stadigvarande inkomst.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 65 000 kr

Löptid: 5 år

Nominell ränta: 13,99 %

Uppläggningsavgift399 kr

Aviavgift: 19 kr/mån

Effektiv ränta: 12,50 %

Månadskostnad: 1 441 kr/mån

Totalt att betala: 86 436 kr

Lånekostnad: 26 436 kr

Villkor för privatlån

För att du ska kunna bli beviljad ett lån från Bank Norwegian måste du uppfylla de nedanstående kraven:

• Inte har några betalningsanmärkningar
• Är över 23 år
• Har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna

Kundservice

Bank Norwegian har en mycket effektiv kundservice. Eftersom de strävar efter att göra allt så enkelt som möjligt för sina kunder så har de, på sin hemsida, komponerat en väldigt bra sammanställning med de vanligaste frågorna och de bästa svaren. På så sätt kan du snabbt och smidigt få lösningen på ditt spörsmål.

Du kan givetvis fortfarande kontakta dem via mail eller telefon också. Deras kundservice är öppen på vardagar mellan 08:00-16:00. Du har även möjlighet att skicka en kontaktförfrågan eller en fråga via deras formulär på hemsidan. Gör du detta kommer en representant från banken att kontakta dig istället.

Sammanfattning

Bank Norwegian är en modern bank på så sätt att de strävar efter att sköta sin kommunikation och driva sina tjänster och produkter helt och hållet över internet. Detta gör att det är enkelt och smidigt för dig som kund att använda dig av Bank Norwegian. Oavsett om du är intresserad av ett privatlån eller ett kreditkort så kan du vända dig till Norwegian.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden