Beefinans

Bakgrund

Beefinans är en låneförmedlare som hjälper dig hitta och jämföra prisvärda privatlån. Här kan du låna maximalt 600 000 kronor, på en löptid som sträcker sig upp till 20 år. De samarbetar dessutom med låneförmedlaren Sambla, som sedan sin start 2014 har hjälpt över 400 000 kunder att hitta det bästa privatlånet.

Erbjudande

Hos Beefinans ansöker du om lån och därefter skickas din ansökan ut till flera olika långivare, samtidigt som bara en kreditupplysning görs. Därefter får de olika långivarna ta ställning till om de vill erbjuda dig ett lån eller inte, och du kan få svar ifrån ett flertal olika finansiella aktörer.

När du fått svar på din ansökan kan du jämföra de olika låneerbjudanden du fått, för att på så vis välja det lån som blir mest ekonomiskt fördelaktigt för just dig. Här finns ett väldigt brett spann av lånemöjligheter, och du kan ansöka om lån från 5 000 upp till 600 000 kronor. Återbetalningstiden för lånet sträcker sig från 1 – 20 år.

Räntor

Vilken ränta du får på ditt lån sätts individuellt och baseras på de uppgifter som anges i ansökan tillsammans med uppgifterna i din kreditupplysning. Varje långivare kan värdera dina uppgifter olika, vilket betyder att du kan erbjudas olika räntenivå från lån till lån. Det kan också tillkomma olika avgifter så som uppläggningsavgift.

Den lägsta möjliga ränta som går att få ligger idag på 3,01%, och den högsta ligger på 39,60%. Att ansöka om ett lån via Beefinans är helt gratis, och din ansökan är inte bindande.

Villkor för privatlån

För att kunna ansöka om lån hos Beefinans måste du uppfylla följande kriterier:

  • Du ska vara minst 18 år gammal
  • Du behöver ha en månatlig inkomst om minst 8 400 kr
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år
  • Du får inte haft något skuldsaldo hos Kronofogden det senaste

Kundservice

Om du har några funderingar kan du kontakta Beefinans kundtjänst som nås via e-post. De kan inte svara på om din låneansökan kommer beviljas eller ej, eftersom de bara förmedlar ansökningar. De har alltså inget med själva beviljandeprocessen att göra. Däremot bistår de gärna om du till exempel behöver hjälp med hur du fyller i din ansökan.

Sammanfattning

Beefinans hjälper dig att jämföra lånekostnader från flera olika långivare med en enda kreditupplysning. De generella lånevillkoren är relativt låga och det går att ansöka om lån även med betalningsanmärkningar.

Lånespannet sträcker sig från 5 000 upp till 600 000 kr, och det går att återbetala i upp till 20 år. Räntor sätts individuellt utifrån den sökandes ekonomiska förutsättningar. Ansökan är helt kostnadsfri att göra och den är inte bindande. Du är därmed inte tvingad till att tacka ja till något låneerbjudande om du inte vill – ingen kostnad tillkommer för ansökan även om du tackar nej.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden