Comboloan

Bakgrund

Comboloan etablerade sig redan år 2000 som en låneförmedlare av bolån. Nyligen har de lagt till en låneförmedlingstjänst för privatlån. Med hundratusentals nöjda kunder och lång erfarenhet kan Comboloan hjälpa dig som privatperson att hitta ett lån med låg ränta och förmånliga villkor.

Du kan få 10 låneerbjudanden genom en enda ansökan hos Comboloan. De har seriösa samarbetspartners som kan ge dig ett lån du trivs med och som passar dig. Comboloan är tillgängligt för de med betalningsanmärkningar och har låga krav på sina ansökare.

Erbjudande

Comboloan erbjuder dig som privatperson att skicka in en låneansökan till dem för att sedan förmedla denna vidare till deras samarbetspartners. På så sätt kan du få många låneerbjudanden. Dessutom representerar de inte något annat företags tjänst utan använder sin egna.

Hos Comboloan kan du ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr och 500 000 kr. Den löptid du kan ansöka om är på mellan 1 och 15 år. På så sätt har du god tid på dig att återbetala ditt lån oavsett hur stor summa du ansöker om. Du ansöker om ett lån utan säkerhet vilket innebär att du är fri att använda ditt lånade belopp till valfri konsumtion. Ett lån kan användas till resa, renovering eller liknande.

När du sänt in din ansökan till Comboloan tas en kreditupplysning från UC för att säkerställa din goda kreditvärdighet och möjlighet att återbetala lånet i tid. Du får endast en registrering hos UC trots att du kan få flera olika låneerbjudanden. Du kan ansöka om ett lån genom Comboloan trots att du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Det är de olika långivarna som bestämmer om de vill acceptera betalningsanmärkningar eller inte.

Räntor

För Comboloans privatlån har de 10 olika samarbetspartnerna olika räntor då det är lånegivarna själva dom bestämmer vilken ränta de vill sätta. Den effektiva ränta som du kan få ligger på mellan 2,99 – 26,08%. Vilken ränta du erbjuds beror på det belopp du lånar och din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet du har ju lägre ränta kommer du att erbjudas.

Det tillkommer även extra avgifter hos några av de samarbetspartners som Comboloan har. En startavgift på mellan 0 – 695 kr och en aviavgift på max 60 kr per månad kan tillkomma.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 250 000 kr

Löptid: 10 år

Nominell ränta: 6,55%

Start-/aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 6,70%

Månadskostnad: 2 845 kr (120 betaln.)

Totalt att betala: 341 400 kr

Lånekostnad: 91 400 kr

Kundservice

Comboloan har en kundservice som du kan kontakta om du har någon fråga om att låna genom dem. Kundservicen finns på plats under veckans alla vardagar. Öppettiderna är mellan kl. 08:00 – 16:00.

Du kommer i kontakt med kundservicen genom att fylla i det kontaktformulär som finns på hemsidan eller genom att skicka in ett mejl. Comboloan professionella personal och handläggare kommer att snabbt kontakta dig med svar på dina frågor.

Sammanfattning

Comboloan är ett bra val för dig som privatperson om du önskar att på ett enkelt och snabbt sätt ansöka om en stor mängd lån för att kunna hitta det bästa valet för dig. Comboloan hjälper dig med att få upp till 10 låneerbjudanden trots att du endast skickar in en ansökan. Sedan kan du enkelt hitta det erbjudande som ger dig bäst villkor och lägst ränta.

Comboloan registrerar din ansökan hos UC men du får endast en registrering. Comboloan har enkla villkor för alla låntagare och kräver varken en hög ålder eller en hög inkomst. Låneförmedlarens tjänst är därmed tillgänglig för många privatpersoner.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden