Financier

Bakgrund

Financier är en ny aktör på den svenska lånemarknaden. Via deras hemsida kan du som låntagare snabbt ansöka om lån utan säkerhet och få svar redan samma dag. Financier är en låneförmedlare som marknadsför Axo Finans finansiella tjänst, vilket innebär att din ansökan skickas till de 22 långivare som Axo Finans samarbetar med.

Erbjudande

Hos Financier kan du ansöka om privatlån från 10 000 kronor som lägst och ändå upp till 600 000 kronor. Återbetalningstiden sträcker sig från 1 till 18 år och du får svar på din ansökan redan samma dag. Det går bra att använda hela eller delar av ditt lån till refinansiering, och syftet med lånet är helt upp till dig och ditt behov.

Din ansökan behandlas av Financiers samarbetspartner Axo Finans som skickar den till flera långivare. Därmed kan du få flera låneerbjudanden med bara en UC-förfrågan, vilket ökar chansen att få ett lån till marknadens bästa villkor. Ansökan är icke-bindande och helt kostnadsfri så du kan alltid tacka nej om du inte är nöjd med dina erbjudanden.

Räntor

Räntan på ditt lån sätts individuellt och ju bättre återbetalningsmöjligheter du har, desto lägre ränta kommer du få. Den nominella räntan är från 2,95% till 26,00% och den effektiva räntan ligger mellan 3,70% och 26,90%. I samband med att ditt lån beviljas tillkommer en startavgift om 495 kronor, samt en månatlig aviavgift om 35 kronor.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 149 000 kr

Löptid: 13 år

Nominell ränta: 5,49%

Uppläggningsavgift: 495 kr

Aviavgift: 0-35 kr/mån

Effektiv ränta: 5,76%

Månadsavgift: 1 339 kr

Totalt att betala: 161 123 kr

Lånekostnad: 12 123 kr

Villkor för privatlån

Det finns vissa grundläggande krav som du måste uppfylla för att kunna jämföra lån via Financier. Dessa är:

  • Minst 20 år gammal
  • Årlig inkomst på minst 230 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inkomst av tjänst, eller pension

Kundservice

Eftersom det är samarbetspartnerna Axo Finans som behandlar din ansökan är det deras kundservice du vänder dig till vid frågor och funderingar. De finns tillgängliga både via e-post och telefon, alla veckans dagar förutom lördagar.

Hur lång tid det tar för lånet att betalas ut beror på vilken långivare du valt. Många betalar ut lånet redan samma dag så att det finns på ditt konto nästföljande dag, men det kan ta upp till 3 bankdagar innan ditt lån syns på kontot. De olika utbetalningstiderna får du reda på i samband med att du tar del av låneförslagen, innan du gjort ett val.

Sammanfattning

Financier är en aktör som marknadsför Axo Finans finansiella tjänst. Det innebär att din låneansökan skickas vidare till Axo Finans som vänder sig till sitt stora utbud av långivare för att samla in låneerbjudanden. Därefter får du ta del av dessa och kan enkelt välja det mest förmånliga alternativet i fråga om ränta och andra villkor.

Du kan låna från 10 000 kr upp till 600 000 kr och ingen säkerhet krävs. Återbetalningstiden är mellan 1 och 18 år och räntan sätts individuellt och varierar mellan 2,95% till 26%. Du kommer efter din låneansökan få svar redan samma dag – och du kan få erbjudande om lån från flera olika långivare. Trots det tas endast en kreditupplysning.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden