Klarna

Klarna är ett så kallat kreditinstitut vilket betyder att de erbjuder krediter till dig som privatperson. Men varför kan det egentligen vara en fördel att handla på kredit? Läs vidare så får du se. Klarna erbjuder många olika betalningslösningar och vi ska titta närmare på hur de olika alternativen skiljer sig åt. Det är både bra och nyttig information till dig om överväger att ta en kredit. Ju mer information du har om ett lån eller en kredit, desto enklare blir det att välja.

Det finns flera alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se topplistan nedan.

Lån anpassade för dig
  • Många olika alternativ för delbetalning
  • Effektiv ränta på 29,22 %
  • Bra översikt med Klarnakonto

Klarna passar dig som behöver en mindre kredit och vill ha möjlighet att delbetala månadsavgiften. Ett annat alternativ för dig som överväger ett mindre lån är så kallade sms-lån.

Varför välja att handla på kredit?

Man kan faktiskt tjäna pengar på att handla på kredit. Låter det konstigt? Häng med här så berättar vi mer.

Tänk dig att du ska köpa en specifik vara för 2000 kr. Du går in i butiken där varan säljs och ser direkt att varan just nu finns med 20 % rabatt, den kostar helt enkelt bara 1600 kr. Perfekt, tänker du. Men plötsligt inser du att det saknas pengar på kontot. Besviken och frustrerad får du vända på klacken och gå hem igen. ”Så fort jag får in mer pengar på mitt konto så går jag tillbaka till butiken igen”, tänker du.

Dagarna går och när det äntligen blir den 25:e störtar du ner till butiken för att köpa din vara. Väl i kassan blir du förvånad när det står 2000 kr på kvittot. Butiksexpediten förklarar att kampanjen med 20 % rabatt endast varade en vecka och nu är över. Hade du valt att köpa produkten när den var på rea hade du alltså kunnat spara 400 kr.

Men hur skulle jag kunna köpa produkten om jag saknade pengar på kontot tänker du kanske nu? Det är här Klarna.se kommer in i bilden.

Med Klarna får du nämligen möjlighet att köpa en produkt, även om det saknas pengar på kontot vid köptillfället. Betalningen kan du välja att ordna efter 14 dagar eller nästföljande månad. Det finns olika alternativ att välja mellan och du ska givetvis välja det som passar din privatekonomi bäst. Så låt oss titta närmare på de alternativ som finns.

Vilka alternativ erbjuder Klarna?

Klarna erbjuder i huvudsak tre alternativ till dig som vill handla på kredit. Det är alltid en bra idé att undersöka de alternativ som finns eftersom det gör det enklare att hitta ett lån som passar dig. Ta en titt här nedan och bekanta dig med de alternativ som Klarna erbjuder. När du väl har bestämt dig kan du ordna allt online med ditt BankID.

Fast delbetalning

Fast delbetalning innebär att du betalar en fastlagd summa varje månad. Så länge du betalar enligt den fastlagda planen tillkommer det inte ytterligare avgifter.

Flexibel delbetalning

Med flexibel delbetalning får du möjlighet att betala mindre vissa månader. Kravet är att du ska betala 1/24 av krediten varje månad vilket betyder minst 50 kr. Det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr när du väljer denna typ av delbetalning.

Faktura

När du väljer att betala med faktura från Klarna tillkommer det endast en administrationsavgift på 29 kr. Ränta och andra avgifter får du reda på vid köptillfället. Varje månad får du en faktura från Klarna som du betalar med autogiro eller via din internetbank.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden