Lån För Alla

Lån för alla är en lånemäklare som erbjuder både mindre och större lån till privatpersoner. De kan bevilja lån även till de med betalningsanmärkningar eller sämre betalningsförmåga. Det gör att svenska företaget Lån För Alla verkligen lever upp till sitt namn.

Lån För Alla är en del av Freedom Finance och står under tillsyn av finansinspektionen.

De har sitt säte i Ängelholm, Sverige.

Lån För Allas erbjudande

Hos Lån För Alla kan kunderna skicka in en ansökan om lån på mellan 5000 – 600 000 kr. Den valbara löptiden för lån är på mellan 1 år och 15 år. Räntorna är individuella och bestäms efter hur god betalningsförmåga bankerna anser att du har.

Det positiva är att företaget skickar in din låneansökan till flera långivare och banker.Det betyder att trots att deras duktiga handläggare skickar in din ansökan till flera partners så tar man ändå endast en kreditupplysning på dig.

Nackdelarna med Lån För Alla

Utbetalning av lån syns på kontot inom 3-5 dagar.

Du får inte ha någon pågående skuldsanering.

Du måste ha en årsinkomst på minst 110 000 kr.

Kortaste löptiden är på 1 år.

Missade betalningar kan medföra höga avgifter.

Man får inte ha någon skuld hos Kronofogden.

Fördelarna med Lån För Alla

Man fyller i ansökningsformuläret på ett fåtal minuter.

Man kan få flera olika låneerbjudanden.

Lån för alla erbjuder både små och stora lån.

Kunder kan ha en betalningsanmärkning.

Deras tjänst är gratis att använda.

Man kan få flera olika låneerbjudanden.

Såhär ansöker man om lån hos Lån För Alla

Hos Lån för alla skickar man lätt in en låneansökan genom att enkelt fylla i ansökan som syns på hemsidan. Deras webbsida är tydlig och informativ och det resulterar i att fylla i och skicka in en ansökan bara tar enstaka minuter. Positivt är också att man kan söka om lån under alla dygnets timmar, 365 dagar om året.

Svar på inskickad låneansökan ges snabbt och man får ofta flera erbjudanden att ta ställning till. Godkänner man ett lån så kan man förvänta sig att ha pengar på kontot inom 3-5 bankdagar.

Räntor och avgifter

Den individuella räntan är på mellan 3,29–29,17 %.

Den effektiva räntan är på mellan 3,34% till 33,40%.

Kunder betalar inte någon uppläggningsavgift eller månatlig aviseringsavgift.

Räkneexempel med exempelränta

Hos Lån För Alla kan man ansöka om ett lån på 100 000 kr med en löptid på 5 år. Du kan då få en ränta på 7,90 % och det resulterar i att det totala beloppet att betala tillbaka blir 121 371 kr. Kostnaden för lånet blir alltså 21 371 kr. Månadskostnaden blir 2023 kr och den betalas i 60 månader.

Kundservice

Lån För Alla har en kundservice som man enkelt kan kontakta via e-post, telefon eller ett kontaktformulär som man finner på deras hemsida. Ifall man kontaktar företaget via e-post kan man förvänta sig ett svar inom 24 timmar. Snabbaste kontakten sker genom att ringa lån för alla.

Sammanfattning

Oavsett om man är intresserad av mindre eller större lån så har Lån För Alla lån att erbjuda. De erbjuder lån på mellan 5000 – 600 000 kr. Positivt är också att även låntagare med en lägre inkomst kan få lån. Företaget kan även bevilja lån till privatpersoner som har en betalningsanmärkning.

Lån För Alla är en låneförmedlare som samarbetar med ett stort antal banker och långivare. Det resulterar i att de presenterar din låneansökan till flera olika aktörer. Det är en fördel, du kan då nämligen få flera och bättre erbjudanden att ta ställning till.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden