Lendify

Bakgrund

Lendify är det moderna kreditbolaget som vågar utmana storbankerna genom smarta digitala lösningar. Deras mål är att runda bankerna, skära bort onödiga kostnader och mellanhänder för att på så sätt kunna erbjuda en kundvänlig och effektiv plattform för lån. Genom det här tillvägagångssättet kommer kunderna få en mer användarvänlig och billigare kanal att sköta sina lån genom. Att Lendify är en ny uppstickare på marknaden märks genom deras nytänkande och banbrytande approach. Trots att bolaget grundades så sent som 2014 har de redan etablerat sig som en mycket populär långivare.

Erbjudande

I Lendify har du som kund en allomfattande finansplattform. Inte nog med att du kan låna pengar via dem, du kan även sköta dina affärer i termer av investeringar hos Lendify. Utöver detta har Lendify även ett lojalitetsprogram för sina kunder genom vilket man kan få rabatter på sina räntor eller pengar insatta på sitt investeringskonto. Som du märker är Lendify väldigt mycket mer än en långivare, men det är lån som är deras huvudsakliga marknad. Hos Lendify kan du låna från 20 000 kronor upp till hela 500 000 kronor. Löptiden på lånen varierar från 1 till 15 år. Med andra ord är det en långivare som lämpar sig för många olika typer av situationer och behov.

Räntor

Lendifys ränta varierar på dina förutsättningar. Med andra ord tillämpar de alltså individuell räntesättning. Den lägsta räntan är faktiskt så låg som 2,99%, vilket då gäller den effektiva räntan. Den effektiva räntan räknar in alla eventuella kringkostnader. Har du bästa tänkbara kreditbetyg kan du med andra ord få ett väldigt prisvärt lån.

Inte heller deras högsta ränta är särskilt hög. Som mest kan du vänta dig att betala 20,38% i effektiv ränta. Detta är då om du nätt och jämnt uppfyller grundkraven för att bli beviljad ett lån överhuvudtaget.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 120 000 kr

Löptid: 8 år

Nominell ränta: 9,0 %

Uppläggningsavgift: 495 kr

Aviavgift: 0 kr (e-faktura)

Effektiv ränta: 9,51 %

Månadskostnad: 1765,28 kr (96 avbet.)

Totalt att återbetala: 169 466,52 kr

Lånekostnad: 49 466,52 kr

Villkor för privatlån

Om du ska kunna bli beviljad ett lån från Lendify:

• Inga betalningsanmärkningar
• Ingen skuld hos Kronofogden
• Inkomst på minst 180 000 kr/år
• Folkbokförd i Sverige
• Ålder minst 18 år

Kundservice

Lendify har en utomordentligt bra kundservice som nästan alltid är tillgänglig. De har varierade öppettider under hela veckan, även på helgen. Måndagar till torsdagar når du dem mellan 08:00-20:00, på fredagar 08:00-19:00 och under lördagar och söndagar har de öppet 11:00-15:00. Du kan kontakta dem via telefon, mail eller genom deras smidiga chattfunktion på hemsidan. Med andra ord är det väldigt lätt och smidigt att få hjälp när du behöver det!

Sammanfattning

Lendify är den nya tidens finansbolag. De erbjuder tjänster digitalt via deras hemsida och inte via något kontor. Detta gör att de kan effektivisera sin kundservice samtidigt som du som användare får en fullständigt transparent överblick över ditt engagemang hos dem. Detta gör att allt blir klart, tydligt och effektivt. I framtiden kommer vi nog få se många flera aktörer som Lendify, men det är ingen tvekan om att Lendify är ett av de bolagen som bryter ny mark inom finansbranschen.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden