Likvidum

Likvidums erbjudande

Likvidum ger dig möjlighet att ansöka om lån mellan 10 000 och 600 000 kronor, helt utan säkerhet. Med betalningstider på mellan 1 och 15 år har du friheten att välja om du vill betala en lägre månadskostnad över tid eller betala av lånet snabbt.

Kom dock ihåg att det inte är någon bra idé att dra ut på återbetalningstiden mer än nödvändigt. Det är det inte eftersom ju längre återbetalningstid du har, desto högre ränta kommer du i de flesta fall att få räkna med.

Genom kostnadsfri rådgivning hjälper de dig samla dina lån till en lägre kostnad eller teckna ett privatlån med bästa möjliga villkor för allt från bilköp till en renovering. Det är helt enkelt upp till dig vad du väljer att använda pengarna till.

Låna hos Likvidum

Att ansöka om ett lån hos Likvidum gör du enkelt i ett tvåstegsformulär som finns på deras hemsida. I ett första steg fyller du i önskat lånebelopp, önskad återbetalningstid och dina personuppgifter.

Om du vill samla eller lösa tidigare lån anger du det här och då också det totala beloppet för dessa lån. Du kan se uppskattad månadskostnad för ditt lån, men du kommer få mer exakta uppgifter i ett senare skede.

I steg två väljer du bland annat ditt civilstånd, boendeform, sysselsättning och om du vill lägga till en medsökande. I sådana fall tillkommer ett steg där du fyller i information om personen du vill ska stå med på lånet.

Signera med BankID och sedan är din ansökan ivägskickad och redo att hanteras. Kreditupplysningen tas hos UC och sedan återkommer Likvidum till dig inom ett dygn.

Ränta och avgifter

Du kommer erbjudas olika räntor och lånekostnader från de olika långivare som Likvidum samarbetar med. Vanligtvis hamnar dock den effektiva räntan någonstans mellan 2,99 % – 29,27 %. I de låneerbjudanden du får kommer det framgå detaljerad räntekostnad och eventuella tillkommande avgifter som uppläggnings- och aviavgift.

Kundservice

Kundservice är redo att hjälpa dig alla vardagar i veckan. De är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och du kan också nå dem via e-post. Om du har några frågor eller behöver rådgivning i ditt val av erbjudande kan du alltid vända dig till kundtjänst.

I dagsläget finns dock ingen live-funktion där du kan komma i kontakt med kundservicen och under helgen håller kundtjänsten stängt.

När utbetalningen av ditt lån sker beror på ditt val av långivare. Flera av deras samarbetspartners erbjuder direktutbetalning av lån medan andra tar ett par dagar.

Om Likvidum

Likvidum är en låneförmedlingstjänst som hjälper privatpersoner jämföra lån och få bästa erbjudande från långivare och banker, oavsett om du vill teckna ett nytt lån eller samla redan befintliga. De har en stor kundbas och goda meriter.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden