OKQ8 Bank

Bakgrund

OKQ8 Bank är en del av OKQ8-koncernen och har varit verksamma i Sverige sedan 2009. Hos dem du kan du ansöka om privatlån, stort som litet och till låg kostnad. OKQ8 står under kontroll av Finansinspektionen och täcks av insättningsgarantin, vilket är en trygghet för dig som låntagare. Vill du få ut ännu mer av att vara kund hos OKQ8 Bank kan du ladda ned appen där du får tillgång till olika erbjudanden och rabatter, eller ansöka om deras kreditkort.

Erbjudande

OKQ8 Bank erbjuder lån från 20 000 kr upp till 350 000 kr med en individuellt satt ränta. Återbetalningstiden du kan välja mellan är 2 till 12 år. Alla nya lånekunder får dessutom 500 kr att tanka för hos någon av deras bemannade OKQ8 stationer. På företagets hemsida hittar du enkelt den station som ligger närmast dig för att nyttja erbjudandet.

OKQ8s privatlån tas utan säkerhet och kan användas till precis vad du vill, oavsett om det är till en ny bil eller till renovering på huset. Det enda du behöver göra är att ansöka via företagets hemsida. Ansökningsprocessen sker i fyra enkla steg och därefter görs en kreditupplysning. Du kan även välja att ha en medsökande för bättre villkor.

Räntor och avgifter

Det går inte att säga annat än att OKQ8 Bank erbjuder ett fördelaktigt lån med få omkostnader och möjlighet till låg ränta. Räntan sätts individuellt och som lägst kan du hamna på 3,89%, medan den högsta räntan är på 7,89%.

Utöver ränta förekommer inga andra avgifter. Uppläggningsavgiften för lånet kostar nämligen ingenting, samtidigt som du kan undkomma den månatliga aviavgiften genom att byta från pappersfaktura till e-faktura. Föredrar du att istället få din inbetalningsavi hem i postlådan varje månad kostar det 35 kr / avi.

Villkor för privatlån

  • Du ska ha fyllt minst 20 år för att få låna (För två låntagare gäller 18 år)
  • Du ska ha en årsinkomst från tjänst om minst 125 000 kr
  • Du måste ha varit folkbokförd i Sverige de 3 senaste åren
  • Inga betalningsanmärkningar accepteras

Kundservice

OKQ8s kundservice nås enkelt via ett kostnadsfritt telefonnummer och de svarar på vardagar mellan kl. 08.30-17.00. Skulle du ha några klagomål kan du i första hand ta upp dessa med kundservice. Vill du därefter ta det vidare har de en egen klagomålshantering som du når via post. Godkänd låneansökan betalas ut inom 3-5 bankdagar.

Sammanfattning

Om du är ute efter ett lån utan säkerhet som är ekonomiskt fördelaktigt med låg ränta och utan avgifter – ja, då är det här ett lån för dig. Lånet har ingen uppläggningsavgift och väljer du e-faktura slipper du dessutom aviavgiften. Därmed tillkommer inga extraavgifter på lånet, mer än själva räntan. Som ett tack från OKQ8 Bank för att du valt just dem får du dessutom ett presentkort gällande en tankning för 500 kr hos någon av deras bemannade stationer.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden