OPR Privatlån

OPR Privatlån erbjuder privatpersoner att låna mellan 10 000 kr och 100 000 kr. Löptiden man kan välja mellan ligger på 1 till 3 år. Man kan själv ange vilken löptid man önskar ha för sitt lån. Med en så stor bredd i den lånesumma som OPR Privatlån erbjuder så finns det många som kan ansöka om ett lån.

Att skicka in en ansökan till OPR Privatlån är mycket enkelt och det går på några få minuter. Som låntagare får man fylla i sina personliga uppgifter och vad man önskar låna. OPR Privatlån har en tjänst där de visar på vad ett lån kan komma att kosta så att man som låntagare får ett hum om vad exempelräntan är.

Ränta och UC hos OPR PRivatlån

Det är dock viktigt att komma ihåg att räntan sätts personligt och individuellt. Räntan bestäms först när en handläggare har gått igenom ansökan och undersökt vad låntagaren har för ekonomi.

Som exempelränta så använder OPR Privatlån följande alternativ till sina kunder på sin hemsida.

Om man lånar 30 000 kr med en återbetalningstid på 48 månader så kan man få en nominell ränta om 29,9%. Den nominella räntan är rörlig vilket är bra att känna till. Den effektiva räntan man kan få är 39,12%. Om man betalar samma avgift under varje månad så blir månadskostnaden 1 142,42 kr och det totala beloppet att återbetala blir 54 836 kr för ett lån på 30 000 kr. Detta exempel är inklusive alla avgifter.

När ansökan behandlas så utförs en kreditupplysning via UC. Detta är tyvärr en negativ aspekt för såväl låntagare som för OPR Privatlån. Många låntagare vill undvika att bli registrerade hos UC eftersom att det kan påverka deras framtida kreditvärdighet. Här kan OPR Privatlån dessvärre tappa några potentiella kunder.

Utbetalning redan samma dag

Ett lån hos OPR Privatlån tas utan säkerhet och man är som låntagare fri att använda pengarna till valfritt ändamål. OPR Privatlån strävar efter att behandla en ansökan samma dag som den kommer in och om man har ansökt innan kl 13:15 så kan man få sina pengar utbetalda redan samma dag vilket är väldigt bra av OPR Privatlån.

Kundservice med bra öppettider

Om man har några frågor om OPR Privatlån eller om man är i behov av hjälp för att fylla i sin ansökan så kan man enkelt kontakta OPR privatlåns kundservice.

OPR Privatlåns kundservice håller öppet alla vardagar mellan kl. 09:00 – 17:00 och alla helger mellan kl. 12:00 – 15:00. Därmed finns det alltid hjälp att få av OPR Privatlån. OPR Privatlån har dessutom en FAQ där man finner svar på de vanligaste frågorna. Genom att kika där så får man en bättre inblick i det lån som OPR Privatlån erbjuder.

Höga avgifter hos OPR Privatlån

OPR Privatlån tar ut en del avgifter i samband med lånet. Något som är positivt är att de skriver klart och tydligt på hemsidan vilka dessa är så att låntagare är medvetna om dessa. De avgifter som tas ut är bland annat en uppläggningsavgift om 695 kr och en månatlig avi-avgift om 39 kr.

Sammanfattning

OPR Privatlån är ett bra alternativ på lånemarknaden för privatpersoner som önskar låna en större summa pengar och som vill ha en flexibel återbetalningstid. Hos OPR Privatlån så är alla kostnader och avgifter väl synliga på hemsidan så att låntagare vet vad de kommer behöva betala.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden