Paymark Finans

Bakgrund

I samarbete med Thorn Svenska AB så lanserades nyligen långivaren Paymark Finans. Dock har långivaren inte etablerat sig ännu på marknaden men eftersom Thorn Svenska AB har en lång erfarenhet av lån till privatpersoner så kan du känna dig trygg med att låna av Paymark Finans.

Erbjudande

Hos Paymark Finans kan du ansöka om privatlån på minst 10 000 kr upp till hela 150 000 kr. Dessutom kan du få en löptid på 12 – 120 månader. Gott om tid erbjuds för att betala tillbaka lånet då du kan välja en löptid på mellan 12-120 månader. Utöver den långa löptiden så kostar det inget extra om du vill lösa ditt lån tidigare.

Räntor

Här får du en fast nominell ränta på mellan 6,84 % – 21.60 %, medan den effektiva räntan ligger på 7.42 – 29.49 %. Uppläggningsavgiften ligger på 595 kr och väljer du autogiro tas en aviavgift ut på 19 kr/mån. Om du istället väljer att betala manuellt kostar aviavgiften 39 kr. För att göra en bedömning av din ekonomi använder långivaren UC och den ränta långivaren erbjuder dig baseras till stor del på de uppgifter som kommer fram i din UC.

Kundservice

Paymark Finans har en generös kundtjänst som har öppet sex dagar i veckan. Här kan du enkelt få svar på dina frågor under måndag till fredag kl. 08:00 – 18:00 och lördag kl. 10:00 – 16:00. Dessutom kan du välja mellan att ringa eller skicka epost till kundtjänsten, helt beroende på vad du själv föredrar.

Sammanfattning

För ett privatlån utan säkerhet är Paymark Finans ett bra alternativ. Du kan smidigt låna utan att behöva ange vad du önskar använda pengarna till. Dessutom får du gott om tid på dig att betala ditt lån. Samt med trygga Thorn Svenska AB i bakom sig och det faktum att Paymark Finans godkänner många av de ansökningar som skickas in så är Paymark Finans ett pålitligt val.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden