Pengino

Bakgrund

Hos Pengino kan ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor. Med en enda ansökan och kreditupplysning kan du få låneerbjudanden från över 25 långivare. Det är möjligt tack vare Penginos samarbete med låneförmedlaen Freedom Finance. Freedom Finance ägs av Zmarta som är ett etablerat och mycket välkänt namn på lånemarknaden.

Din låneansökan resulterar i en sammanställning av alla låneförslag där du helt enkelt väljer det erbjudande som passar dig bäst. En stilren och snygg hemsida gör att du som söker lån lätt tar dig igenom processen. En ansökan om lån via Pengino är lika med en professionell kundservice och möjligheten att välja det bästa lånet för dina behov.

Erbjudande

Hos Pengino kan du låna från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor. Löptiderna du kan välja på är mellan 1 år till 20 år.

På Penginos hemsida kan du använda lånekalkylen för att räkna fram vad olika lånebelopp och löptider skulle kunna ge dig för månadskostnad. Ett privatlån genom Pengino kan användas till vad som helst, vare sig det är för att lösa befintliga lån, köpa drömbilen eller renovera om badrummet. Hur du använder lånet är helt enkelt upp till dig.

Ansökningsprocessen hos Pengino är enkel och smidig, och sker i några få steg. Därefter kan du luta dig tillbaka och vänta på att Freedom Finance ska ta din förfrågan till alla långivare de samarbetar med. Inom kort kommer de olika låneförslagen börja trilla in och du får då ett meddelande via sms eller mejl om att det finns erbjudanden till dig.

Räntor

Räntan varierar beroende på vilken långivare du väljer. När du får låneerbjudandet ser du tydligt vilken ränta, samt övriga kostnader, som är förknippade med lånet. Andra kostnader kan vara eventuella avi- och uppläggningsavgifter.

Räntan sätts individuellt och beräknas utifrån ditt kreditvärde. Spannet på den effektiva räntan är 2,99 – 34,36 %.

Ränteexempel

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17. Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Villkor för privatlån

För att kunna ta ett lån hos Pengino är det några villkor som behöver vara uppfyllda. Om det är någon av dessa som du inte uppfyller så kommer du inte att kunna ta ett lån.

  • Du ska vara minst 23 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast årsinkomst på minst 150 000 kronor
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

Kundservice

Kundservice hos Pengino finns tillgänglig per e-post och återkommer så snart de kan med svar. På sidan finns även en avdelning med frågor och svar som ger dig information om de mest förekommande frågorna. När det kommer till frågor gällande din låneansökan och val av låneförslag står kundservicen hos Freedom Finance till din tjänst. De nås antingen på e-post eller telefon och är tillgängliga alla veckans dagar och tider.

När du valt låneerbjudande och godkänt villkoren är det dags att få lånet utbetalt. Som alltid är målsättningen att betala ut pengarna så snart som möjligt men utbetalningstiden påverkas av några olika faktorer:

  • Om det är vardag eller helgdag
  • Vilken långivare du har valt
  • Vilken bank du har

Oavsett ovanstående brukar det inte ta mer än någon dag för pengarna att nå ditt konto.

Sammanfattning

Pengino är en låneförmedlare som erbjuder lån för alla med belopp från 10 000 upp till 600 000 kronor. Pengino samarbetar med Freedom Finance som är en stor och välkänd aktör, och som funnits på marknaden en längre tid. Som kund hos Pengino kan du således känna dig trygg med att du får ett stort utbud av låneerbjudanden.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden