Resurs Bank

Bakgrund

Resurs Bank är en finansiell aktör med många års erfarenhet i branschen. De grundades redan 1977 med syftet att erbjuda enkla finansieringslösningar till detaljhandeln. Idag finns Resurs Bank i hela Norden, och erbjuder betalnings- och finansieringslösningar för både företag och konsumenter – som privatlån upp till 500 000 kr.

Erbjudande

Hos Resurs Bank kan du låna från 10 000 upp till 500 000 kr utan något krav på säkerhet. Löptiden väljer du själv, från 2 till 15 år.  Naturligtvis kan du också välja att betala tillbaka ditt lån i förtid om du så skulle vilja.

Här finns möjlighet att få en låg ränta på sitt lån, då den startar på 4,22 %. Dock bestäms räntan individuellt, utifrån den sökandes ekonomiska förutsättningar. Vad du vill använda ditt privatlån till är helt upp till dig, men för den med lån och krediter både här och där finns möjligheten till ett samlingslån som kan sänka kostnaden.

Räntor

Spannet för den rörliga räntan är 4,22 % – 19,14 %. Var du hamnar beror på hur din ekonomiska situation ser ut, samt lånets storlek och vald löptid. Din individuella ränta visas först på din offert när ansökan är komplett ifylld och slutförd. Förutom ränta tillkommer också en uppläggningsavgift på 499 kr och en aviavgift på 29 kr/mån.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 150 000 kr

Löptid: 10 år

Nominell ränta: 7,98 %

Uppläggningsavgift: 499 kr

Aviavgift: 29 kr

Effektiv ränta: 8,75 %

Månadskostnad: 1 864 kr

Totalt att betala: 223 674 kr

Lånets kostnad: 73 674 kr

Kundservice

Resurs Bank är enkla att komma i kontakt med vid frågor och funderingar. Varje helgfri måndag till fredag finns de på plats för att hjälpa dig från kl 09.00 och fram till kl 17.00. Du kan antingen ringa eller mejla dem – och i regel går det både snabbt och smidigt att få svar. Snabbast brukar det gå genom att ringa direkt.

Efter att du signerat ditt avtal tar det 1-3 bankdagar innan du kan se pengarna på ditt konto.

Villkor för privatlån

Resurs Bank har följande grundkrav som du måste uppfylla för att kunna ta ett lån hos dem:

  • Du måste vara 20 år eller äldre
  • Fast inkomst om minst 100 000 kr/år krävs
  • Betalningsanmärkningar accepteras ej

Sammanfattning

Resurs Bank erbjuder smidiga privatlån utan krav på säkerhet. Du kan som högst låna 500 000 kr, och här finns generösa återbetalningstider om upp till 15 år. Räntan är helt okej och sätts individuellt från 4,22 % till 19,14 %.

Då Resurs Bank har en gedigen erfarenhet från branschen är det en trygg aktör att vända sig till när du behöver låna pengar. Det är så klart även en stor fördel att de har en smidig och enkel låneprocess. Så snart ditt lån är beviljat och du har signerat ditt låneavtal har du pengarna på ditt bankkonto inom 1-3 helgfria vardagar.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden