Svea Ekonomi

När det kommer till stora och trygga långivare och kreditinstitut, så finns det nog inte någon som kan slå Svea Ekonomi på fingrarna. Här finner du ett stabilt företag som erbjuder allt inom finansiell hjälp gällande lån och att spara till både privatpersoner och företag. Svea Ekonomi har mer än 30 års erfarenhet av ekonomiska lösningar inom alla tänkbara områden.

När du ser till hela den stora koncernen Svea Ekonomi så finner du denna i inte mindre än 11 länder. Detta är också något som borgar för säkerhet för alla som upptar en kontakt med detta företag. I denna artikel ska det handla om privatlån och de olika tjänster inom detta område som finns hos Svea Ekonomi.

Om du har ett behov av att låna pengar till något, så är det alltid ett bra val att välja trygga Svea Ekonomi.

Svea Ekonomi – Vägen till en bättre privatekonomi

Hos Svea Ekonomi finns det alltid möjligheter till lösningar för din privatekonomi. Många gånger är det så att detta finansiella bolag faktiskt erbjuder dig bättre lån, räntor och avtal än vad många av storbankerna gör. I huvudsak erbjuder Svea Ekonomi tre olika typer av finansiering och lån.

  • Privatlån: Låna mellan 10 000 upp till 400 000 kronor.
  • Bolån: Svea Ekonomi erbjuder bolån upp till 7,5 miljoner kronor.
  • Skuldfinansiering: Låt Svea Ekonomi bli din partner på vägen ur skuldfällan.

Normalt sett är det bara en av dessa tre punkter som faller under privatlån. Detta är då den som heter detta. Hur som helst ska du i denna artikel få reda på lite av varje, då det är ett faktum att människor lånar privat till olika saker. Även om det finns något som säkerhet, så blir du alltid drabbad privat om du inte kan betala tillbaka ditt lån.

Privatlån hos Svea Ekonomi

Hos Svea Ekonomi finns det något som kallas för konsumentlånet. Här handlar detta då om ett lån du kan ta utan säkerhet på mellan 10 000 kronor upp till 400 000 kronor. Hur mycket du får låna bestäms naturligtvis av din taxerade inkomst samt hur din kreditupplysning ser ut.

När du ansöker om privatlån hos Svea Ekonomi gör du detta online och du måste uppfylla följande grundkrav.

  • Du måste vara 20 år och skriven i Sverige under de senaste 3 åren
  • Fast taxerad inkomst på minst 180 000 kronor.
  • Privatlån kan beviljas med betalningsanmärkning, så länge det inte finns ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.

Bolån hos Svea Ekonomi

Att köpa hus är något mycket stort och roligt i livet. Dock kommer de flesta som blir husägare inte köpa sitt hus kontant. Här erbjuder då Svea Ekonomi en lösning i form av bolån. Erbjudandet täcker upp till 85% av de beräknade marknadsvärdet av det hus som ska köpas eller renoveras.

Bolån kan tas upp till 7,5 miljoner kronor och betalas tillbaka på så lång tid som hela 40 år.

Skuldfinansiering hos Svea Ekonomi

Ibland blir det kris i ekonomin. När du då söker ett traditionellt privatlån kan det bli stopp på många håll. Detta behöver det inte bli hos Svea Ekonomi, som erbjuder dig att samla dina lån till ett, för att sänka dina kostnader. Detta sätt att få ordning på livet erbjuds även till de med betalningsanmärkningar samt aktiv skuld hos kronofogden.

Det som krävs:

  • Ålder mellan 20-70 år
  • Minsta årsinkomst 180 000 kronor

Svea Ekonomi hjälper dig innan det är försent

Med ett stort och komplett kreditbolag i bakgrunden hjälper Svea Ekonomi sina låntagare innan det är försent. Här har de egen inkasso, där du som inte kunnat betala ditt lån kan hamna. Hur som helst är det inte något problem, så länge du håller kontakten och klarar av att rädda upp situationen tillsammans med trevliga Svea Ekonomi.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden