Swedbank Privatlån

Swedbank är en av de största bankerna i Sverige och är en mycket väletablerad bank. Banken tillhör de så kallade storbankerna. Den som vill besöka banken kan gå in på ett av de många bankkontoren som ligger utspridda från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Det finns flera alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se topplistan nedan.

Lån anpassade för dig

Du hittar alla typer av banktjänster hos Swedbank. Det inkluderar allt från sparkonton och aktiesparande till bolån och privatlån. Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill ta ett privatlån från Swedbank. All information är samlad på ett och samma ställe vilket gör det enkelt för dig att skapa dig en bild över de för- och nackdelar som du får med ett privatlån.

  • Återbetalningstid på 1 – 12 år
  • Lån på mellan 20 000 och 500 000 kronor
  • Ränta på 4,39 % – 15,36 %
  • Ansök online

Varför välja privatlån från Swedbank?

Om du vill kunna göra vad du vill med ditt lån ska du välja ett privatlån. Men varför är det viktigt att kunna göra vad man vill med pengarna? Det kan bland annat handla om att man inte vet precis vad saker och ting kommer att kosta när man tar ett lån. Tänk så här: Om du ska renovera ditt kök planerar du antagligen för x antal kostnader. Ofta kan det även uppstå oväntade utgifter och då är det en fördel att ha tagit ett lån som ger dig möjlighet att även täcka de oväntade utgifterna och inte bara de kostnader som var inräknade från första början.

Det är alltid bra att räkna med lite marginal när man ska ta ett privatlån. Det gör att du slipper oroa dig för om lånet kommer att kunna täcka alla utgifter eller inte om kostnaderna skulle skena i väg. Swedbank.se erbjuder privatlån på mellan 20 000 och 500 000 kronor. Det betyder att du som söker ett mindre lån i stället kan undersöka sms-lån.

Checklista för dig som överväger att ta ett privatlån

När du överväger att ta ett lån finns det en hel del saker att ha i bakhuvudet och därför kan det vara bra att ta en titt på checklistan här nedan. Vi har nämligen listat allt du behöver tänka på när du ska ta ett lån. Det är viktigt att man inte missar något eftersom allt hänger ihop. Checka av listan steg-för-steg så kan du vara säker på att du gör det som behöver göras i rätt ordning.

  1. Beräkna samtliga utgifter som du vill att lånet ska täcka
  2. Räkna ut om du har råd med lånet genom att göra en budget över din privatekonomi
  3. Jämför de alternativ som finns på marknaden
  4. Ansök om lånet online
  5. Skriv under ansökan med BankID

Vad är ett samlingslån?

Som tidigare nämnt finns det olika typer av lån på marknaden i Sverige. Dels finns det samlingslån, dels privatlån. De båda lånetyperna skiljer sig åt så till vida att ett samlingslån samlar flera lån och ett privatlån kan täcka vilken kostnad som helst.

Om du till exempel har en skuld i form av många mindre lån kan du samla alla lånen i ett enda större lån. Det kallas för ett samlingslån och bidrar med en hel del fördelar till dig som låntagare.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden