Djurvänner se hit – nu kan ni resa med gratis boende!

26 juli, 2017

TrustedHousesitters

Är du en ressugen djurvän som gärna träffar nya människor och gillar att vistas i nya miljöer? Tycker du om att ta ansvar och umgås med olika typer av djur? Då har vi det perfekta alternativet för just dig. Trusted House Sitters är en hemsida som lanserades 2010 och som går ut på att husdjur ska kunna bli passade och känna sig trygga och säkra i sina egna hem.

Åk till ett annat land och vakta ett husdjur

Sedan lansering år 2010 har Trusted House Sitters blivit en allt mer populär plattform på internet där djurälskare världen över kan hjälpa varandra. När du registrerar ett konto kan du välja om du antingen vill hitta en pet sitter eller en house sit. Om du själv har ett husdjur och exempelvis ska åka iväg under en längre tid kan du leta efter en pet sitter. När du hittat en pet sitter som du tycker passar kommer denne att bo i ditt hem tillsammans med ditt/dina djur under den tid du är borta, tryggt och säkert.

Om du däremot själv vill hjälpa någon att passa deras djur kan du leta efter ett så kallat ”house sit”. Detta innebär då att du blir djurvakten och reser till någon som behöver hjälp med att passa sitt/sina djur. Tidsperioderna kan skilja sig markant – allt från en dag till flera månader. Om du har preferenser kring vilken typ av djur du vill vakta kan du även filtrera sökningarna utefter detta.

Registrera ett  konto, tryggt och säkert, och låt äventyret börja

När du fyller i dina uppgifter på sidan, trustedhousesitters.com, kommer du behöva betala en medlemsavgift. I och med din registrering kommer även en registerkontroll att göras. Detta är för att båda parter ska känna sig trygga, och även djuren också! När du är klar med registreringen och ditt konto har verifierats av hemsidan kan du börja bläddra mellan de olika möjligheterna. Detta är ett perfekt alternativ för dig som har ett geniunt intresse för djur, att resa och har tid över. Registrera ditt konto redan idag!

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden