Jämför banker och privatlån

Privatlån är det vanligaste lånet på lånemarknaden. Privatlånet är ett flexibelt lån som går att använda till precis vad du vill, utan krav på säkerhet. Här hittar du några av de populäraste kreditföretagen, använd filter funktionen för att enkelt få en beräkning på vad ditt lån skulle kosta. Klicka på ”Till ansökan” för att gå vidare till kreditbolagets webbplats.

En anledning till att privatlånet har blivit så populärt är att man inte behöver någon säkerhet för att ta lånet till skillnad från bolån och billån. Säkerheten i bil respektive bolån, är ganska förståeligt just bilen eller bostaden som lånet tas för att köpa. Om det krävs en säkerhet för att ta lånet så kan den också beslagtas och säljas om inte lånet betalas tillbaka, därför hittar man ofta lägre ränta på dessa lån. När det kommer till privatlån på så behövs ingen fysisk säkerhet, utan man försöker lita på låntagarens framtida inkomst och återbetalningskapacitet istället. För att kunna räkna på lån krävs att man har koll på alla olika aspekter om vad ett lån innebär. Här hoppas vi kunna ge dig en bättre bild av vad ett lån innebär.

Marknaden för privatlån är enorm och det finns nästan ett oändligt val av olika privatlån, långivare, räntor och avtal som kunder kan välja mellan. Denna djungel av valmöjligheter kan göra det svårt för nya låntagare att veta vilket privatlån vilket som passar dem bäst. Just därför har vi på Privatlån.com samlat marknadens främsta privatlångivare i en övergripande lista där du själv kan jämföra banker och deras privatlån.