Advisa

Bakgrund

Advisa har hjälpt privatpersoner i Sverige med lån och krediter sedan 2011. Advisa är en låneförmedlare och ger inte ut några lån i egen regi. Däremot så jämför de och förhandlar med banker för att kunna erbjuda dig den bästa räntan. Advisa är allra främst inriktade på att få personer att spara pengar på sina lån genom att samla ihop tidigare lån och krediter till samlingslån. På det här sättet har de hjälpt ungefär en kvarts miljon svenskar att spara pengar. Tack vare att de samarbetar med knappt 30 banker och långivare så har de ett stort nätverk och således stora chanser att ge dig väldigt bra villkor.

Erbjudande

Advisa erbjuder privatpersoner en mängd olika produkter i syfte att få så många som möjligt att spara pengar på sina lån. Du som privatperson kan välja mellan att ta ett samlingslån, ett blanclolån eller ett billån. Tack vare vidden av deras utbud så kan du alltid känna att du kan vända dig till Advisa om du har behov av finansiellt understöd av något slag, oavsett storlek. Genom ett samlingslån kan du på ett enkelt och smidigt sätt skära ner kostnaderna på dina befintliga lån och krediter. Tar du ett blancolån kan du använda ditt lån till vad du vill utan att behöva lämna någon säkerhet och tar du ett billån får du väldigt förmånliga ränteerbjudanden för ditt bilköp. Oavsett vad så finns Advisa där för att underlätta dina privatekonomiska åtaganden. Det bästa med deras erbjudande är dessutom att det är helt gratis att jämföra lån genom dem!

Räntor

Räntan varierar beroende på vilken av Advisas produkter som du väljer att använda. Dessutom beror det på vilken eller vilka av Advisas samarbetsbanker som lämnar erbjudande till dig. Generellt sett så kommer du erbjudas en ränta som lägst hamnar på 2,95% och som högst 33,2%.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 127 764 kr. Månadskostnad: 1 183 kr fördelat på 108 betalningstillfällen

Villkor för privatlån

Advisa är i regel väldigt generösa när det kommer till att bevilja låneansökningar. De ställer således upp ganska få grundkrav som du måste uppfylla för att få låna pengar av dem. Dessa är följande:

• Ha fyllt 18 år
• Ha en inkomst på minst 10 000 kr/månad
• Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden

Kundservice

Är du kund hos Advisa och är i behov av snabb service så är du i goda händer. Advisas kundservice är öppen hela veckan under varierande öppettider. Måndagar till torsdagar når du dem mellan 09:00-21:00, på fredagar är de tillgängliga mellan 09:00-17:30, på lördagar har de öppet på eftermiddagen mellan 14:00-18:00 och på söndagar är det kvällstid mellan 16:00-20:00 som gäller. Det är få kreditbolag som erbjuder den här typen av service, vilket gör Advisa till ett perfekt exempel för hur god kundservice ska skötas.

Sammanfattning

Står du i begrepp att ta ett lån kan Advisa förmodligen hjälpa dig hela vägen. Oavsett om du vill samla gamla lån och krediter, finansiera semestern, låna till en kontantinsats eller köpa en bil så kan du få bra erbjudanden via Advisa. Tack vare deras goda kundservice kommer du kunna få kompetent och professionell hjälp hela vägen vilket gör att du alltid kan känna dig trygg och säker. Överlag så är Advisa så nära en komplett låneförmedlare man kan komma.