AXO Finans

Svenska lånemäklaren Axo Finans med huvudkontor i Stockholm är en av de skickligaste i branschen. Ifall man ansöker om lån hos detta företag så presenterar de kundens låneansökan till flera banker och långivare samtidigt.

Axo Finans har fått ett gott betyg av sina kunder, kanske för att de är så lätt att ha och göra med dem. Axo Finans är en seriös aktör som står under tillsyn av finansinspektionen.

Axo Finans erbjudande

Företaget Axo Finans erbjuder låntagare lån utan säkerhet på mellan 5000 – 600 000 kr.

Kundens ansökan är ej bindande och den blir redan samma dag behandlad av deras partners.

Det är möjligt att välja en löptid som sträcker sig på mellan 1 – 15 år. Man kan dock ändå välja att betala tillbaka före utan några extra kostnader.

Hos Axo Finans får kunder svar på om lånet blev godkänt samma dag och beviljat lån betalas ut inom endast ett fåtal dagar.

Såhär ansöker man om lån hos Axo Finans

Är man intresserad av att låna pengar hos Axo Finans så fyller man snabbt och simpelt i deras ansökan på hemsidan. På ansökningsformuläret fyller man i den summa man vill låna, den löptiden man önskar få och även sina personuppgifter. Efter att man fyllt i alla uppgifter som rör lånet så signerar man smidigt lånet med Bankid. Hela ansökan tar endast enstaka minuter att genomföra.

Efter att man skickat in låneansökan så tar Axo Finans en kreditupplysning på en. Blir lånet godkänt så får man snabbt ett svar på ett erbjudande att ta ställning till. För att få låna pengar hos företaget så får man ej ha någon närvarande betalningsanmärkning.

Nackdelarna med Axo Finans

  • Kunden måste vara minst 20 år
  • Man måste ha en inkomst på minst 10 000 i månaden
  • Låntagare får inte ha någon betalningsanmärkning
  • Deras kundtjänst är stängd på lördagar.

Fördelarna hos Axo Finans

  • Beviljade lån betalas ut inom ett fåtal dagar
  • Axo Finans har en bra kundservice
  • Låneansökan signeras snabbt med BankID
  • Företaget kan ge kunder flera erbjudanden

Räntor och Avgifter

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95 – 26% (effektiv ränta 3,7 – 26,9 %). Vad den individuella räntan blir avgörs efter hur bra betalningsförmåga de anser att låntagaren har. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 495 kr, samt en aviseringskostnad på 35 kr per månad (0 kr vid autogiro).

Räkneexempel med exempelränta

För ett annuitetslån på 500 000 kr med en löptid på 15 år kan man bli erbjuden en individuell ränta på 5,91 %. Effektiva räntan blir då 6,09 % och kostnaden för lånet 255 595 kr. Den totala summan att betala tillbaka blir 755 595 kr. Månadskostnaden hamnar på 4 195 kr och det tillkommer även en startavgift på 495 kr. Exemplet är med autogiro, dvs. 0 kr i aviavgift.

Kundservice

Ifall man har några frågor om lån eller övriga frågor så kommer man enkelt i kontakt med deras kundservice. Man kontaktar smidigt Axo Finans via telefon, e-post eller deras livechatt som man ser på hemsidan. Kunder kan förvänta sig snabba och utförliga svar från företaget.

Deras kundservice har öppet samtliga dagar utom lördagar.

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:30 – 18 :00

Söndag: 10:00 – 14: 00

Sammanfattning

Det är mycket enkelt att ansökan om lån hos Axo Finans. Låntagare kan förvänta sig svar på sin låneansökan redan samma dag. Ansökningsformuläret man skickar in är ej bindande och även gratis.

Axo Finans är ett klockrent val av lånemäklare om man vill ansöka om lån hos ett av branschens bästa företag. Detta företag har flera banker och långivare som partners, det betyder att man skickar in kundens ansökan till flera banker samtidigt. Man tar trots det ändå bara en kreditupplysning på kunden.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden