Finansmatch

Bakgrund

Finansmatch är en nordisk tjänst med många års erfarenhet av lånebranschen. Genom sin hemsida förmedlar de Advisas jämförelsetjänst, vilket innebär att du genom din ansökan hos Finansmatch tar del av alla de fördelar som Advisa erbjuder – som att med en enda ansökan matchas med 38 av marknadens ledande långivare. Med en smidig låneansökan och en etablerad samarbetspartner vid sin sida är Finansmatch ett bra alternativ när du behöver kapital.

Erbjudande

Finansmatch har fokuserat på att erbjuda en attraktiv lösning som är enkel och trygg, och som är ett bra stöd för dig när du behöver utöka ditt kapital. Oavsett om det är till en renovering, kontantinsats eller bilköp.

Finansmatch är en låneförmedlare som hjälper dig ansöka om lån hos en stor del av marknadens långivare. Ansökan är enkel och tar inte många minuter att genomföra. När du har skickat iväg den är det bara att avvakta medan en kreditupplysning genomförs. Därefter samlar Advisa in låneförslag från sina samarbetspartners och du väljer det förslag som passar dig bäst. Du godkänner med BankID och sedan har du pengarna inom 3-5 vardagar.

Räntor

Räntan är det pris som långivaren tar för att låna ut pengar till dig. Vad den är varierar beroende på långivare och ditt kreditbetyg. Genom att få förslag från ett stort antal långivare optimerar du dina chanser till marknadens lägsta ränta.

Den effektiva räntan varierar i dagsläget mellan 2,95 % – 26,05 %. I detta inkluderas även ibland avi- och uppläggningsavgift, men i sådana fall specificeras dessa i de erbjudanden som du får.

Villkor för privatlån

  • Du måste vara minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast månadsinkomst på minst 10 000 kr/månad
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

Kundservice

Finansmatch kan nås på mejl och du hittar svar på flera frågor på deras hemsida. Eftersom det är Advisa som sköter själva ansökningsprocessen efter att du fyllt i formuläret är det dem du bör vända dig till för frågor gällande detta. Deras kundtjänst är tillgänglig på mejl, chatt och telefon alla veckans dagar mellan följande tider:

Måndag – Torsdag: 09:00 – 20:30
Fredag: 09:00 – 17:00
Lördag: 14:00 – 18:00
Söndag: 14:00 – 18:00

När du godkänt ett låneerbjudande och avtalet signerats betalas pengarna ut. Hur lång tid det tar varierar, men vanligen sker överföringar inom 3-5 bankdagar. Några långivare erbjuder direktutbetalning där överföringstiden endast är på några timmar.

Sammanfattning

Finansmatch är en aktör som fokuserar på att erbjuda en trygg och pålitlig tjänst till dig som kund. Genom samarbetet med Advisa får du en stor mångfald på långivarna och kan vara säker på att få erbjudanden med attraktiva räntor. Behöver du råd eller söker svar på frågor kring lån, din ansökan eller hur du väljer bland dina erbjudanden finns Advisas kundtjänst alltid till hands. När du väl har valt ett erbjudande har du pengarna på kontot inom kort.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden