Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är en dansk bank som ägs av olika fackföreningar. Banken har fokus på den privata marknaden och erbjuder lån till privatpersoner i Sverige. Här nedan kan du läsa mer om vad som gäller om du överväger att ta ett privatlån. Du kan även läsa mer om vad som är bra att tänka på innan du ska låna pengar.

  • Låna 50 000 – 500 000 kronor
  • Låneperiod på 2 – 15 år
  • Kostnadsfritt låneskydd
  • Ansök med BankID
Lån anpassade för dig

Du kanske går och drömmer om ett nytt fint kök eller är det kanske solen i Sydeuropa som lockar? Oavsett vad du ska använda pengarna till kan ett lån från Lån & Spar Bank vara lösningen. Att renovera är inte billigt och många gånger blir man faktiskt överraskad över vad saker och ting kostar i Sverige. Just renovering kan vara lite speciellt eftersom det ofta uppstår oväntade utgifter under renoveringens gång. Det kan till exempel bero på dolda fel som upptäcks när väggar rivs ned eller liknande. När du ska räkna ihop de utgifter som lånet ska täcka kan det därför vara bra att räkna med lite marginal. Det gör att oväntade utgifter som plötsligt uppstår inte blir ett problem.

För- och nackdelar med Lån & Spar Bank

Alla lån har för- och nackdelar, så i det stora hela handlar det om att hitta ett lån med fler fördelar än nackdelar. Eftersom ingen privatekonomi är den andra lik är det svårt att säga vilket lån som är bäst. Det beror helt enkelt på hur du prioriterar. När du ska välja lån är det alltså viktigt att alltid ha din privatekonomi i åtanke. Här nedan kan du titta närmare på alla för- och nackdelar med ett privatlån från Lsb.se. Ett bra tips är att läsa på så mycket som möjligt innan du tar ditt lån. Det gör att det blir enklare för dig när det är dags att välja lån.

Fördelar

  • Samarbete med Villaägarnas Riksförbund
  • Digital låneansökan
  • Räntegaranti

Nackdelar

  • Kräver en årsinkomst på 250 000 kronor
  • BankID krävs för att kunna ansöka om lånet

Välj rätt lån

I Sverige finns det olika lån på marknaden och de skiljer sig åt på flera sätt. När du ska välja lån behöver du alltså titta närmare på flera saker. Bland annat handlar det om låneperioden, avgifter och ränta. Alla faktorer påverkar hur mycket lånet kommer att kosta för dig i slutändan och därför är det viktigt att du till exempel inte bara går efter räntan.

Det är inte bara ränta och låneperiod som skiljer lånen åt. En del lån kan även ha krav på vad lånet ska användas till. Så är till exempel fallet med billån och bostadslån. Om du är ute efter ett lån som du kan använda till vad som helst är det privatlån du ska satsa på. Lån & Spar Bank erbjuder privatlån på 50 000 – 500 000 kronor. Du som behöver ett mindre lån kan i stället välja sms-lån.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden