Lånemarknad.se

Bakgrund

Lånemarknad.se är en jämförelsetjänst på nätet som ägs av låneförmedlaren Advisa. Du ansöker enkelt och säkert helt digitalt och kan inom ett dygn ta del av attraktiva erbjudanden från upp mot 38 ledande långivare på marknaden. Lånemarknad.se har som vision att hjälpa dig som låntagare hitta de bästa villkoren – betala inte mer än du måste!

Erbjudande

Det som Lånemarknad.se erbjuder dig som kund är enkelt – du kan ansöka om lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor och kostnadsfritt jämföra låneförslag från ett drygt fyrtiotal aktörer på marknaden. Ansökan går snabbt och enkelt och endast en kreditupplysning görs hos UC. Inom 24 timmar har dina låneerbjudanden trillat in på kontot.

När ansökan har signerats hos Lånemarknad.se tar Advisa över låneprocessen och samlar in offerter från sina samarbetspartners. På din sida hos Advisa kan du enkelt jämföra de villkor, avgifter och ränta som olika aktörer är villiga att erbjuda. Därefter är det bara att välja och vraka bland din erbjudanden – vilket passar din situation bäst?

Om du är ute efter att samla lån och krediter kan Lånemarknad.se hjälpa dig med detta. Genom att lösa krediterna med ett privatlån kan du sänka din månadskostnad och du behöver bara hålla koll på en betalning, istället för flera.

Hos Lånemarknad.se kan du ansöka om privatlån trots att du har betalningsanmärkningar.

Räntor

Eftersom Lånemarknad.se är en jämförelsetjänst kommer du att bli erbjuden olika räntor och avgifter. Den exakta kostnaden för lånen kommer framgå av låneförslagen du ges från de olika långivarna. I dagsläget kan du bli erbjuden en räntesats någonstans mellan 2,95 % och 43,98 % när du ansöker om privatlån genom Lånemarknad.se.

På Lånemarknad.se ges följande exempel: Du lånar 100 000 kr i 18 år med en nominell ränta på 4,9 % och 0 kr i andra avgifter. Det ger dig en effektiv årsränta på 5,01 % och en månadskostnad på 698 kr, uppdelat på 216 betalningar. Det totala beloppet att betala blir då 150 692 kr, vilket resulterar i en lånekostnad på 50 692 kr.

Villkor för privatlån

Det finns vissa krav du måste uppfylla för att kunna jämföra lån via Lånemarknad.se. Dessa är:

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Inget skuldsaldo hos Kronfogden
  • Årsinkomst på min 120 000 kr från anställning/pension

Kundservice

Om du behöver hjälp eller har frågor kring din ansökan kan du kontakta kundtjänsten som håller öppet alla veckans dagar. Du kan nå kundservice med hjälp av ett formulär på hemsidan eller genom att kontakta dem per telefon. För frågor som gäller din ansökan är det bäst att kontakta Advisas kundservice direkt eftersom den hanteras av dem.

Öppettiderna för kundtjänst hos Lånemarknad.se:

Mån-tors: 9:00 – 20:30

Fredag: 09:00 – 17:00

Lördag: 14:00 – 18:00

Söndag: 14:00 – 18:00

Sammanfattning

Lånemarknad.se ser till att du som söker privatlån får det bästa stödet och de bästa lånevillkoren. Med endast en UC som förmedlas till alla långivare når du ut till en stor del av marknaden med minimal påverkan på din kreditvärdighet. Ansökan går snabbt och har en hög säkerhet. Du kan också ansöka trots att du har betalningsanmärkningar.

Bakom Lånemarknad.se står den populära låneförmedlaren Advisa som startades 2011 och idag är en av de större aktörerna på marknaden i Sverige. Advisa står under tillsyn från Finansinspektionen.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden