Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar bank är en stor bank som erbjuder alla typer av bank- och försäkringstjänster till privatpersoner och företag. Koncernen består av flera självständiga banker som tillsammans äger Länsförsäkringar AB. Varje bank är på det sättet självständig och samtidigt en del av koncernen. Här kan du läsa mer om vad ett privatlån från Länsförsäkringar innebär för dig som låntagare.

Det finns flera alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se topplistan nedan.

Lån anpassade för dig

När du överväger att lånar pengar är det viktigt att bilda sig en uppfattning om lånet som helhet. Tänk därför på att väga in faktorer som låneperiod, ränta och liknande när du gör ditt val, men mer om det strax. Först och främst ska vi kolla på vad Länsförsäkringar erbjuder dig som låntagare.

  • Lån på mellan 10 000 och 400 000 kr
  • Ränta på 4,21 % – 10,42 %
  • Återbetalningstid på 1 – 15 år
  • Möjlighet att ansöka online med BankID

Varför välja ett privatlån från Länsförsäkringar?

Om du behöver ett mellanstort lån från Länsförsäkringar.se kan du läsa vidare här eftersom du får en hel del nyttig information som kan vara bra att ha med i beräkningarna när du ska jämföra olika lån på marknaden. Och varför det är viktigt att jämföra olika lån får du reda på strax. Om du å andra sidan är ute efter ett mindre lån kan du kolla vidare på sms-lån i stället.

Därför är det viktigt att jämföra lån

Det finns många olika lån på marknaden från flera olika långivare, däribland Länsförsäkringar. De skiljer sig alla åt både vad gäller avgifter, räntor och mycket annat. Det alltså viktigt att undersöka dina alternativ så att du kan vara säker på att du får ett lån som passar just din privatekonomi. Att jämföra lån är kanske inget du tänker på dagligen, så här kommer lite tips på hur du kan tänka när du ska jämföra alternativen.

Stirra dig inte blind på räntan – ett lån med låg ränta kan verka attraktivt vid första anblick, men det kan betyda att det är en hel del andra avgifter förknippade med lånet. Försök därför att skapa dig en helhetsbild där du både tänker på räntan, avgifterna och låneperioden. Ett lån som sträcker sig över en längre period får vanligtvis automatiskt en lägre månadskostnad, medan ett lån som betalas av snabbt får en högre månadskostnad. Välj utifrån det som passar bäst för dig.

Börja rätt när du ska låna

Att renovera badrummet eller bygga en veranda kan kosta mer än du tror, så räkna gärna med lite marginal. När du överväger att låna pengar är det bra att dels jämföra olika lånealternativ, dels att göra en budget över din ekonomiska situation.

Börja med att göra en budget över din privatekonomi. På det viset kan du snabbt bilda dig en uppfattning om du har råd att låna eller inte. Nästa steg är att jämföra de alternativ som finns och sedan göra din låneansökan. Din ansökan kan du enkelt göra online med hjälp av ditt BankID som du även kan använda för att skriva under din ansökan och skicka iväg den.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden