Moank

Moank
Belopp:
50 000 - 250 000 kr
Ränta:
3,75%
Löptid:
1 - 12 år
Uppl-avg:
395 kr
Avi-avg:
- kr
 • Smidiga lån
 • Godtar betalningsanmärkningar
 • Bra ränta för alla
 • Lägsta ålder 20 år
 • Max 2 betalningsanmärkingar
 • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden
 • Svensk, folkbokförd medborgare
Användarvillkor

Bakgrund

Moank är en lånegivare som erbjuder dig som privatperson att låna upp till 250 000 kr. Du får en förmånlig ränta och snabba besked.
Kreditgivaren för lånet är Moank AB och de står under tillsyn av Finansinspektionen. Låneföretaget lanserades 2015 och erbjuder konkurrenskraftiga lån. Här finner du en trygg och säker lånegivare som kan hjälpa dig med ett enkelt lån med lång återbetalningstid.

Erbjudande

Moank finns till för dig som privatperson när du vill ansöka om ett privatlån. Här får du snabbt ett låneerbjudande och kan låna genom en enkel process.
Låna mellan 50 000 kr och 250 000 kr hos Moank helt utan krav på säkerhet. Ditt lånade belopp kan du använda till valfritt ändamål. Du kan till exempel låna hos Moank om du vill betala för en renovering, resa eller annan konsumtion. Du kan även använda dig av Moank för att samla ihop flera små krediter. Om du önskar låna ett högre belopp kan det vara smart att ansöka tillsammans med en medlåntagare.
Du har 1 – 12 år på dig att återbetala det lån du tar. Du har alltså gott om tid på dig att betala tillbaka ditt lån. Dessutom kan du återbetala ditt lån enkelt och smidigt via autogiro.
Du kan ansöka om ett lån hos Moank trots att du har betalningsanmärkningar sedan tidigare. Dock får du inte ha mer än två stycken.
När du ansöker om ett lån tas en kreditupplysning för att säkerställa din goda återbetalningsförmåga. Denna tas dessutom från UC. Dessutom hämtas det in transaktionshistorik från dina bankkonton. Detta görs med hjälp av Instantor.
Din ansökan och ditt låneerbjudande ska båda signeras med ditt BankID. Du måste därför se till så att du har tillgång till detta när du ansöker om ett lån.
Moank har en funktion där du kan ansluta ditt lån till din arbetsgivare. Med denna funktion återbetalar du lånet som ett löneavdrag hos din arbetsgivare. Detta innebär att du kan få förmånligare räntor och amorteringar. Avbetalningen dras då direkt från din lön och du behöver ej sköta det själv.

Räntor

Den nominella räntan är rörlig och bestäms individuellt baserat på din personliga ekonomi. Räntan ligger därmed på mellan 3,75 % – 18,95 %.
Utöver räntan behöver du betala en uppläggningsavgift på 395 kr som som tillkommer som en engångskostnad. Dock får du uppläggningsavgiften gratis om du ansluter din långivare.
Hos Moank kan du låna 100 000 kr med en löptid på 10 år. Du får du en nominell ränta på 5,9 % och en effektiv ränta på 6,15 %. Uppläggningsavgiften på 395 kr tillkommer och det totala beloppet att återbetala bli på 133 144 kr. Det ger dig en månadskostnad på 1 110 kr och en lånekostnad på 33 144 kr.

Villkor

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du behöver vara folkbokförd i Sverige
 • En inkomst om minst 150 000 kr/år
 • Du får inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden
 • Max 2 betalningsanmärkningar för att bli beviljad lån

Kundservice

Om du har någon fråga angående att låna hos Moank kan du kontakta deras kundservice. Kundservicens duktiga medarbetare har full koll på allt som har med lån att göra. De öppettider som gäller för kundservicen är måndag till fredag mellan kl. 09:00 – 17:00.
Du kan kontakta kundservicen genom telefon eller mejl. Om du har enklare frågor och funderingar har Moank en FAQ med många frågor och svar. Det är även under kundservicens öppettider som din låneansökan behandlas.

Sammanfattning

Du erbjuds som privatperson ett lån upp till 250 000 kr hos Moank. Här behöver du inte uppvisa någon säkerhet utan är fri att använda din lånade belopp till vad du vill. Du kan ansöka enkelt med hjälp av ditt BankID och en kreditupplysning tas från UC.
Den ränta som sätta bestäms individuellt. Vilket betyder att vilken räntesats du kommer erbjudas beror på hur välmående din privatekonomi är. Vill du få en förmånligare ränta kan du ansluta din arbetsgivare till Moank och därmed få ett avdrag. Moank är perfekt för dig som vill ha ett enkelt privatlån under trygga former.
Recension av Privatlån.com