SevenDay

Bakgrund

Seven Day är specialisterna på privatlån. Det indikeras inte minst av det faktum att de vann pris i kategorin Årets Prisgaranti under Årets Bank-galan år 2016. Dessutom fick de utmärkelsen Årets Gasellföretag två gånger om för några år sedan. Du vet med andra ord att du är i goda händer när du är i kontakt med Seven Day! Det är ingen slump att Seven Day vunnit dessa utmärkelser. Speciellt inte med tanke på att de är en av få aktörer på marknaden som faktiskt erbjuder prisgaranti på sina privatlån. Prisgarantin innebär att du alltid vet att du kommer få den lägsta räntan på privatlån. Om du skulle hitta någon som erbjuder lägre ränta än Seven Day så lovar dem att matcha det erbjudandet!

Erbjudande

Som nämndes här ovan så erbjuder Seven Day prisgaranti på sina privatlån. Detta gör de snudd på unika på en väldigt hårt konkurrensutsatt marknad. Om du vill vara säker på att få lägsta räntan bör du med andra ord vända dig till Seven Day. Det faktum att de dessutom har ett väldigt vitt spektrum av såväl lånebelopp, mellan 10 000 – 500 000, som löptid, från 1 till 12 år, gör dem till en väldigt stark kreditgivare. Värt att notera är att du lånar utan säkerhet hos Seven Day. Detta innebära att du inte behöver lämna någon pant i samband med att du tecknar lånet, vilket kan ses som en väldigt stor fördel. Dessutom kan du använda pengarna till precis vad du vill, allt från att finansiera semestern till att erlägga kontantinsats för ett bostadsköp. Utöver privatlån kan du även teckna ett samlingslån eller ett billån. Seven Day har även sparkonto för dig som är intresserad av det.

Räntor

Vid det här laget vet du att Seven Day erbjuder marknadens lägsta räntor genom sin prisgaranti. Detta gör att räntan kan vara säker på att få det bästa erbjudandet via Seven Day. Skulle du mot förmodan hitta någon bank eller långivare som erbjuder bättre villkor än Seven Days listränta så lovar dem att matcha den räntan. Seven Days listränta är 3,45% – 9,95% men sätts individuellt och är även förhandlingsbar. Att räntan sätts individuellt innebär att Seven Day utgår från betyget du får efter kreditupplysningen som görs i samband med din ansökan. Ju bättre betyg du får, desto lägre ränta kommer du erbjudas.

Räkneexempel: Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 11,26 %. Återbetalningstid 1-12 år.

Villkor för privatlån

Även fast Seven Day skulle vilja godkänna alla låneansökningar som kommer in till dem så har de dessvärre inte möjlighet att göra det. För att bli beviljad ett lån hos Seven Day så måste du uppfylla vissa grundläggande krav.

• Du är minst 20 år
• Den sökande har en fast inkomst på lägst 120 000 kr/år
• Du har ej betalningsanmärkningar
• Du har ej SMS lån
• Du har ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
• Du har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
• Du har varit mantalsskriven i Sverige i 3 år
• Om ni är två sökande, ska en av er ha en tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär
• Om ni är två sökande, ska båda vara folkbokförda på samma adress

Kundservice

Seven Day har en mycket bra kundservice som är öppen alla bankdagar, alltså alla vardagar som inte är röda dagar, mellan 08:00 – 18:00. Du når dem via telefon eller på deras mailadress. Du kan även faxa eller mms:a dem vilket gör att de har väldigt många kontaktkanaler.

Sammanfattning

Seven Day är experterna på privatlån. Inte nog med att de kan allt som är värt att veta. De erbjuder även dig som kund marknadens lägsta ränta. Det kan låta osannolikt, men i och med att de har en uttalad prisgaranti så lovar dem att ge dig marknadens lägsta ränta alternativt matcha räntan om du hittat en annan bank eller långivare som erbjuder ännu bättre villkor. Utöver olika typer av lån så kan du även öppna ett sparkonto hos dem. Alla dessa tjänster gör dem till ett företag som du kan använda dig av i många olika situationer.

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden