Spargo Finans

Spargo Finans
Belopp:
10 000 - 150 000 kr
Ränta:
9,84 - 21,60%
Löptid:
1 - 10 år
Uppl-avg:
595 kr
Avi-avg:
39 kr
  • Välj ditt egna belopp
  • Låna utan säkerhet
  • Snabbt svar på ansökan

För att få ansöka om ett lån behöver du uppfylla följande grundläggande krav:

  • Du behöver vara minst 20 år gammal
  • Du måste ha en fast, deklarerad inkomst
  • Du behöver ha klarat av kreditprövningen
  • Du får inte ha något aktivt ärende hos Kronofogden
  • Du får inte ha en betalningsanmärkning
Användarvillkor

Att ta ett lån hos Spargo Finans innebär att man får ett större utrymme att kunna göra det man vill. Pengarna som man lånar blir inte ”öronmärkta”, utan låntagaren kan använda dem till vad som helst man känner för. Dessutom krävs det ingen säkerhet för att kunna låna pengarna och skicka in ansökan under Spargos öppettider, så får man svar inom 60 minuter.

Hur ansöker man?

Det är mycket enkelt och smidigt att ansöka om ett lån hos Spargo Finans. På deras hemsida finns det en färdig mall som låntagaren fyller i. Man börjar med att bestämma sig hur mycket pengar man vill låna. Samtidigt som man också beslutar sig för hur snabbt man önskar att betala tillbaka lånet.

Därefter fyller man i alla sina bank- och kontaktuppgifter. Dessutom kryssar låntagaren i rutorna där man godkänner villkoren, att det tas en kreditupplysning på låntagaren och om man vill ha nyhetsbrev om erbjudanden och tips från Spargo. För att sedan med ett lätt klick på ”Ansökan om lån nu” och låntagarens ansökan skickas in med en gång. Sedan får man vänta max 60 minuter på svar, om Spargo accepterar ansökan om lån eller inte. Svårare än så är det inte!

När får man pengarna?

När väl låneavtalet är underskrivet går det väldigt snabbt att få in de lånade pengarna på sitt bankkonto. Skriver låntagaren under med Bank-ID sker det redan samma dag, men som senast nästkommande vardag. Så det går väldigt snabbt!

Bra att veta

Det är några saker som kan vara intressant och bra att veta. Spargo Finas gör alltid en individuell kreditprövning. Prövningen avgör hur mycket man får låna och vilken ränta det blir. Räntan kan variera mellan 9,84 % och upp till 21,60 %, samt att man får redan på vilken den effektiva- och årliga räntan kommer att bli i låneavtalet. Man får låneavtalet hemskickat till sig.

Hos Spargo går det att låna upp till 150 000 kronor och som låntagaren kan använda pengarna till vad man själv vill. Efter att låneavtalet har blivit underskrivet och skriver låntagaren under med ett Band-ID, blir pengarna utbetalda direkt. Att låna pengar hos Spargo Finans är riskfritt och de erbjuder sina lån under pålitliga former. En låntagare får ett godkänt lån endast om Spargo anser att man har de ekonomiska förutsättningar för att kunna betala tillbaka pengarna.

Att tänka på

Innan man tar ett lån finns det alltid vissa saker som bör tänka på. Till exempel att man bör läsa genom de allmänna villkoren som gäller för kontantlån hos Spargo Finans. Det är något som alla finansinstitut har. I villkoren går det läsa om allt vad som gäller i samband med när man lånar pengar och det är alltid bra att ta del av informationen för att undvika få några otrevliga överraskningar.

Räntan kan vara olika mycket beroende på hur lång tid man ska betala tillbaka lånet och hur mycket man lånar. Något som är bra att veta är även om man skickar in en ansökan så är den inte bindande. Utan ansöka blir bindande först när man har skrivit under låneavtalet.

Sammanfattning

Spargo Finans är ett företag som lånar ut upp till 150 000 kronor och då utan någon som helst säkerhet. Dessutom behöver inte låntagaren redovisa vad pengarna ska användas till. Att ansöka om ett lån är enkelt och smidigt via Spargos hemsida och man får svar inom 60 minuter.

Blir lånet blir godkänt och när låneavtalet är underskrivit, förs de lånade pengarna direkt in på sitt bankkonto redan samma dag eller nästkommande vardag. Spargo Finans ser till att inte låntagaren tar sig vatten över huvudet, utan kommer ha möjlighet att kunna återbetala lånet utan några som helst problem. Att låna pengar hos Spargo är helt enkelt riskfritt!

Recension av Privatlån.com