Zmarta

2 Zmarta
Belopp:
5 000 - 600 000 kr
Ränta:
2,95 - 29,5 %
Löptid:
1 - 18 år
Uppl-avg:
0 - 795 kr
Avi-avg:
0 - 50 kr
 • En trygg låneförmedlare
 • Snabb och bra kundtjänst
 • Många ansökningar godkänns
 • Minst 18 år gammal
 • Minst 100 000 kr i årsinkomst
 • Folkbokförd i Sverige
 • Ej skuldsaldo hos Kronofogden
Användarvillkor

Bakgrund

Zmarta är ett av de senaste tillskotten på lånemarknaden i Sverige. Zmarta äga av Freedom Finance som i sin tur en del av det större Zmarta Group. Vad det gäller kundernas nöjdhet så ligger Zmarta på topplaceringar. Genom en mycket enkel, fräsch och framförallt modern hemsida tar du dig fram smidigt och stöter inte på några som helst tveksamheter när du ska jämföra de olika lånen.

Zmartas stora framgång, trots dess ringa ålder, förklaras av det bakomliggande bolagets 17 års långa erfarenhet i branschen. Som låntagare hos Zmarta behöver du alltså inte vara orolig över oseriösa affärer.

Erbjudande

Utöver att vara en låneförmedlare så kan du även hos Zmarta jämföra försäkringar, kreditkort, sparande och mobilabonnemang. Hos Zmarta kan du ansöka om lån från från 5000 kronor ända upp till hela 600 000 kronor. Löptiden är helt flexibel är går från 1 år till 15 år.

Zmart samarbetar ihop med ett tjugotal olika storbanker, bland andra SEB, IKANO Bank och Bank Norwegian, och tack vare det breda utbudet erbjuda dig som kund det bästa lånealternativet för just dig. Zmarta erbjuder lån även till dig som har betalningsanmärkningar, dock för du då vara beredd på en något högre ränta. De övriga villkoren för att få låna hos Zmarta är dessutom väldigt generösa.

Räntor

Räntorna hos Zmarta sätts individuellt och baseras till stor del på kreditvärdet och ekonomin hos den som ansöker om lån. Av logiska skäl blir dina chanser till en låg ränta bättre om du har en god, ordnad ekonomi och vice versa. Du kan även öka dina chanser med en medlångivare som har en stabil ekonomi. Den individuella räntan ligger mellan 2.95 – 29.5 % och den effektiva räntan brukar ligga någonstans mellan 2.99 – 33.83 %.

Räkneexempel

De ovan angiva räntorna kanske inte säger dig någonting, det är inte så konstigt om det är så. Räntor kan vara svåra att förstå om de inte sätts i ett konkret exempel, vilket är precis vad vi ska göra här:

Anta att du lånar ett belopp om 250 000 kronor över en tid på 14 år med en rörlig individuell ränta på 5,77 %. Hos Zmarta har du ingen startavgift eller aviavgift. Den effektiva räntan blir 5,92 %. Detta sammanräknat ger en total lånekostnad på 364 993 kronor, vilket är en månadskostnad på 2 173 kronor.

Villkor för privatlån

För att låna hos Zmarta krävs:

 • Att du är minst 18 år gammal
 • Att du har en årsinkomst på minst 100 000 kronor
 • Att du är folkbokförd i Sverige
 • Att du inte har några betalningsanmärkningar hos Kronofogden

Kundservice

Zmartas kundservice går att nå på tre olika sätt. Först och främst genom telefon där du kan komma fram dygnet runt. Du kan också be om att de ringer upp dig genom att helt enkelt lämna dem ditt telefonnummer. Du kan även skicka mail eller chatta med deras kundservice direkt på hemsidan, även denna för funktion garanteras snabbt svar under kontorstider. Kundtjänsten har dessutom visat på god kunskap då de tidigare vunnit SM i telefoni.

Sammanfattning

Zmarta erbjuder tjänster och lån som passar för alla. Det är en mycket modern och framför allt spännande aktör som garanterat bara kommer att växa sig större på marknaden de kommande åren. Framgången är ingenting de fått gratis. Genom snygg och smart marknadsföring har de gjort sig ett stort namn på marknaden. Här kan låna belopp i ett stort spann vilket gör att inga låntagare sållas bort.

Recension av Privatlån.com