Sambla – Vår senaste samarbetspartner!

12 juni, 2018

Vår senaste samarbetspartner här på Privatlån.com är den nya jämförelsetjänsten Sambla!

Sambla är, som de själva beskriver sig, den nya generationens låneförmedlare. Bolaget startades för bara fyra år sedan, men har redan byggt upp ett stort och starkt varumärke som många människor redan känner till väl. Med kontor i fyra stora städer i Norden, nämligen Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har bolaget redan på dessa fyra år givit råd till och hjälpt över 200 000 kunder att jämföra lån från hela 25 stycken olika banker och långivare på den svenska lånemarknaden.

Jämförelsetjänsten är precis så heltäckande som man kan önska. Här kan du som potentiell låntagare jämföra samlingslån, billån, privatlån och blancolån från, som sagt 25 olika banker och långivare.

Tjänsten är mycket enkelt och smidig, och låneprocessen är mycket snabb. Du som vill ta ett lån, anger helt enkelt bara hur mycket pengar du vill låna, under hur lång tid samt dina personliga uppgifter. Sambla skickar därefter ut din ansökan till alla de banker och långivare som de arbetar ihop med, bland annat ICA Banken, IKANO Bank och Wasa Kredit, och därefter får du tillbaka buden från de olika bankerna. Svårare än så är det inte!

Sambla
Att jämföra lån genom Sambla har flera fördelar. För det första så innebär din låneansökan att endast en kreditupplysning görs, trots att du får låneerbjudan från betydligt fler håll än bara ett. Det är mycket positivt för din framtida kreditvärdighet och något som verkligen bör uppskattas. För det andra, din låneansökan görs alltid helt utan kostnad och är aldrig, under några som helst omständigheter, bindande. Det innebär att du kan i lugn och ro se över alla olika erbjudanden du fått till dig och om du mot förmodan inte skulle finna ett erbjudande som du anser passar dig, så kan du helt enkelt bara lämna det därhän. För det tredje… så är detta bara två av massor av fördelar med Sambla!

Hur mycket pengar kan man låna hos Sambla? Hos Sambla ligger lånebeloppen mellan 10 000 kronor ända upp till 500 000 kronor med en löptid från 1 till 15 år. Även räntorna är förmånliga när du lånar med Sambla, tack vare att bankerna tävlar om att få just dig som kund. Den effektiva räntan varierar mellan 3,01 – 22,59 % och sätts individuellt beroende på din ekonomiska situation.

Gör inte ditt lån till en lång och jobbig process, ta hjälp av Sambla och låt dem sköta jobbet åt dig!

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden