Skribenter

Skribent  Elsa Lötvall
Elsa Lötvall Elsa har en mycket varierande bakgrund. Hon har en utbildning inom ekonomi och juridik samt arbetslivserfarenhet inom service, försäljning samt kvalificerat administrativt arbete. Det var under tiden på universitet som Elsas intresse för ekonomi blommade ut ordentligt. Sedan dess har hon alltid strävat efter att ha tillskansa sig det senaste på den finansiella marknaden, och i kombination med sin känsla för service dela med sig till alla besökare här på Privatlån.com.
Skribent  Maja Palmstruch
Maja Palmstruch Maja har en treårig utbildning inom juridik och ekonomi. Under sina år i arbetslivet har hon arbetat mycket med redovsining och bokföring på framgångrika företag samt även under ett antal år arbetat som frilansande skribent. Majas intresse för ekonomi grundar sig i att det är en bransch under ständig förändring. Den ena dagen är sällan den andra lik på marknaden och det gäller att hänga med i svängarna, vilket Maja gång på gång visat att hon gör!
Skribent  Frida Johansson
Frida Johansson Frida har tre års studier i ekonomi och juridik i bagaget. Under studietiden hann hon med jobb både på bank och försäkringsbolag och fick därigenom inblick i en stor och viktig del av finansvärlden. Efter studierna har Frida gjort lite av det mesta, bland annat arbetat med redovisning på ett stort företag. Fridas erfarenheter gör henne till en utmärkt medarbetare och skribent på privatlån.com