Santander

Bakgrund

Santander är en av världens största banker. De har ännu inte etablerat sig som en av storbankerna här i Sverige, men de är på god väg. I dagsläget har de ungefär en halv miljon svenska kunder, vilket är en siffra som ständigt ökar.

Det är en fullservicebank som har alla typer av tjänster och produkter du kan tänka dig. Bland annat är de väldigt stora inom privatlån så som fordonslån eller samlingslån bland annat.

Erbjudande

Santander är en bank för såväl privatpersoner som företag. Oavsett om du behöver låna pengar, öppna ett bankkonto eller kanske skaffa ett kreditkort, så har Santander lösningen för dig. Vad gäller deras låneerbjudande så kan du låna mellan 10 000 – 350 000 utan säkerhet.

Du kan sedan välja att betala av lånet mellan 2 – 12 år. Detta är villkoren för deras blancolån. Vill du hellre ta ett fordonslån så gäller andra villkor. Vi kan dock varmt rekommendera Santander om du står i begrepp att finansiera exempelvis ett bilköp.

I dagsläget är de marknadsledande på det här området i vissa delar av Norden. Detta är de inte utan anledning. Givetvis finns mängder av andra erbjudanden också – besök deras sida för att ta del av all information!

Räntor

Räntan på deras privatlån sträcker sig från 3,95% till 12,95%. Detta är en minst sagt konkurrenskraftig ränta, speciellt i och med att den högsta räntenivån är relativt låg. Det ska sägas att den slutgiltiga räntan dock bestäms efter att det gjorts en kreditupplysning på dig i samband med din ansökan.

Det kreditbetyg som då fastställs är det som ligger till grund för vilken ränta du kommer att erbjudas. Ju bättre kreditbetyg, desto lägre ränta kommer du att bli erbjuden.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt f.n. 3,95–12,95 % (effektiv ränta 4,02–13,75 %) och bestäms efter kreditprövning. Du betalar 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Du återbetalar 62 266 kr för hela perioden.

Villkor för privatlån

Det uppställs vissa grundläggande krav som du som kund måste uppfylla för att kunna ta ett privatlån hos Santander. Dessa är följande:

• En årsinkomst på minst 150 000 kronor
• Du är minst 20 år gammal
• Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden

Kundservice

Santander har en mycket bra kundservice som är öppen alla vardagar mellan 09:00 – 17:00. Utöver att nå dem på telefon kan du även få hjälp, råd och tips via deras kundforum eller deras Facebook-konto. Santander är med andra ord väldigt tillgängliga och hjälpsamma till dig som kund.

Sammanfattning

Santander är en av världens största banker. Detta märks inte minst på det enorma utbudet av tjänster och produkter som de erbjuder. Bland annat är de en av de marknadsledande bankerna när det gäller fordonslån, vilket är en form av privatlån.

Utöver lån kan du även välja att öppna sparkonton eller skaffa ett kreditkort via Santander. Möjligheterna är med andra ord nästintill oändliga!

Recension av Privatlån.com

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden