Arcadia Finans

Lånebelopp
5000 - 600000 kr
Ränta
2,99 - 34,36 %
Löptid
1 år - 20 år
Exempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.).
Om Arcadia Finans
 • En kreditupplysning hos UC
 • Ger svar snabbt
 • Låna upp till 600 000 kr
Villkor
 • För att kunna ansöka om och beviljas ett lån måste du vara minst 18 år fyllda
 • Du måste ha en lägsta årsinkomst från arbete, tjänst eller pension på minst 100 000 kronor
 • Du som ansöker om lån får inte ha något aktivt skuldsaldo hos kronofogden

När det gäller bra och snabba låneförmedlingar online, som ger lite extra möjligheter till sina låntagare, kommer Arcadia Finans att vara det naturliga valet. Här finner du en låneförmedling med upp till 25 banker och kreditbolag, som ger dig möjligheten att genom en enda låneansökan online, pröva dina chanser till ett lån.

Det bästa av allt är att Arcadia Finans erbjuder lite mera än många andra. Här finner du möjligheten att finna ett privatlån utan säkerhet upp till hela 600 000 kronor, vilket är 100 000 mera än många andra sträcker sig till.

Detta gör att du som behöver en större buffert i form av ett säkert privatlån, gör ett mycket bra val i att välja Arcadia Finans.

Fördelar med Arcadia Finans

 • Erbjuder lån upp till 600 000 kronor, vilket är mera än de flesta andra låneförmedlingar
 • Pröva dina möjligheter till beviljat lån hos upp till 25 långivare med en ansökan
 • Snabba och säkra besked om dina möjligheter till lån inom 24 timmar
 • Ansök om lån hos flera långivare och banker med bara en registrerad UC

Nackdelar med Arcadia Finans

 • Nackdelar hos denna låneförmedling ser ut att saknas

Information om långivaren

Arcadia Finans är en lånesajt som drivs som en fristående låneförmedlare. Här kommer deras huvudkontor att ligga i Helsingfors, men de har sedan nästan 20 år erfarenhet av den svenska lånemarknaden. Detta genom att de drivs av det stora och välkända finansbolaget Freedom Finance. Detta gör att du genast känner igen dig som låntagare, och även känner den trygghet det medför att ansöka om ett lån hos någon du kan lita på.

Arcadia Finans är helt enkelt ett tryggt sätt att låna pengar via Internet i dagens moderna samhälle.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 180 000 kr

Löptid: 10 år

Nominell rörlig ränta: 6,65 %

Start-/aviavgift: 0 kr

Effektiv ränta: 6,86 %

Månadskostnad: 2 058 kr/mån (120 avbet.)

Totalt att betala: 246 915 kr

Lånekostnad: 66 915 kr

Lån från 5 000 till 600 000 utan säkerhet hos Arcadia Finans

På Arcadia Finans ser kunden vad det skulle kosta att ett lån utan att binda upp dig och man kan göra ansökan ifrån 5 000 kronor ända upp till 600 000 utan säkerhet.

Ett privtalån kan användas till det du själv önskar, så som en köksrenovering eller för attt du behöver låna till kontantinsatsen. Du får snabbt svar på din ansökan samt erbjudanden från flera olika långivare.

Den största fördelen är dock att trots din ansökan skickas till flera olika långivare så görs det otroligt nog endast en kreditupplysning hos UC vilket är till konsumentens fördel eftersom man inte får ett belastat register.

Genom att Arcadia Finans samarbetar med låneförmedlaren i Ängelholm, Freedom Finance så får du hjälp att hitta det absolut bästa lånet bland 20 banker och långivare. Normalt sätt så får du samtliga erbjudanden redan inom en vardag och sen väljer man det som passar en bäst, skulle man ha tur så kan det till och med vara som så att man får pengarna på kontot redan samma dag.

Popularitet och ansökan

I och med att Freedom Finance är ett mycket välkänt och populärt bolag när det gäller erbjudanden om både små och stora lån online, så kommer naturligtvis detta bidra till en större popularitet. Hur som helst är det inte alla som tänker på detta när de enbart hör varumärket Arcadia Finans. Hur som helst är detta inget problem, då det inte handlar om popularitet när du ansöker om ett lån. Här handlar det om att få många erbjudanden från en bra låneförmedling med de bästa villkoren. I det läget kan du alltid lite på att Arcadia Finans levererar.

Villkor för att ansöka om lån hos Arcadia Finans

Som låneförmedling online så är det alltid svårt att sätta upp klara och fasta krav, gällande varje ansluten långivare och bank. Hos Arcadia Finans finns det idag över 20 anslutna långivare, vilket gör att alla har sina små individuella regler och villkor, samt gör sina egna individuella kreditbedömningar gällande din betalningsförmåga. Hur som helst finns det några små grundläggande krav de lyckats att enas om.

Generella villkor för ansökan om Lån

 • För att kunna ansöka om och beviljas ett lån måste du vara minst 18 år fyllda
 • Du måste ha en lägsta årsinkomst från arbete, tjänst eller pension på minst 100 000 kronor
 • Du som ansöker om lån får inte ha något aktivt skuldsaldo hos kronofogden

Trygghet och utbetalning

Att ansöka om lån via Freedom Finance och deras varumärke Arcadia Finans, kommer att vara helt tryggt och säkert för alla som lämnar sin ansökan online. Här krypteras alla den känsliga informationen och bara de som den är avsedd för kommer att kunna ta del av dessa uppgifter. Detta gör Arcadia Finans till ett av de bästa valen av låneförmedling online.

Efter att du fått din låneansökan beviljad från en eller ett flertal långivare anslutna till låneförmedlingen, så kommer pengarna efter att du valt långivare att betalas ut till ditt bankkonto. Utbetalningar sker på vardagar och det finns i vissa fall möjligheter att få tillgång till pengarna samma dag som du beviljats ditt lån.

Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!