Favoritlån

Översikt

Favoritlån är en låneförmedlingstjänst som marknadsför Axo Finans tjänst. Här kan du genom en enda ansökan få upp till 15 olika låneerbjudanden. Här finns en hög frekvens av godkända ansökningar och du kan låna upp till 600 000 kr utan krav på säkerhet.

Egenskaper och kvalitet

Favoritlån är ett tryggt val för dig som vill ansöka om ett lån men inte lägga ner för mycket jobb. Favoritlån hjälper dig att få en mängd olika låneerbjudanden trots att du bara sänder in en ansökan till dem. Låneförmedlaren samarbetar med Axo Finans som är en tjänst som funnits sedan 2009. Axo Finans har ett gott rykt i branschen och är omtyckta av sina kunder.

Favoritlån har en hög frekvens av godkända ansökningar.

När du sänder in en ansökan till Favoritlån så är det Axo Finans som behandlar den. Axo Finans har stor kompetens som stöttar dig genom att du ansöker hos Favoritlån.
Hos Favoritlån kan du ansöka om ett konsumtionslån på mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Du har hela 1 till 15 år på dig att återbetala lånet. vilket är mycket gott om tid för dig som låntagare. Favoritlån kommer att hjälpa dig att få de bästa villkoren för ditt lån och den lägsta räntan. Om du ansöker om ett högre lånebelopp är det möjligt att ansöka tillsammans med en medsökande. På så sätt har du större chans att få ditt lån godkänt. De samarbetspartners som Favoritlån har är seriösa banker och långivare med goda villkor. Du skickar snabbt in din ansökan till Favoritlån och det är helt kostnadsfritt.

Ansökan

Om du ansöker med hjälp av ditt BankID kan du få din låneansökan godkänd redan samma dag. När du bestämt dig för vilken bank du vill låna hos av de erbjudanden som Favoritlån ordnar kan du sedan signera ditt låneerbjudande med hjälp av ditt BankID. Det tar sedan några dagar innan du får dina pengar utbetalda. Hur fort det går beror på vilken bank du använder dig av samt vilken bank eller långivare du lånar hos.
Vid frågor kan du kontakta Favoritlåns kundservice via det kontaktformulär som finns på hemsidan. De besvarar vanligtvis dina frågor inom 24 timmar men upplyser ej om vilka öppettider de har.
De banker och långivare som finns hos Favoritlån är bland annat Bank Norwegian, Santander, Marignalen Bank, Remember, Collector Bank, Nordax Bank och Bluestep.

Villkor för lån

De krav som ställs på dig som låntagare är följande:

  • Ha fyllt 20 år
  • Ha en fast inkomst om minst 10 000 kr per månad
  • Ha en fast anställning, vikariat eller pension
  • Ej ha någon betalningsanmärkning

Räntor och avgifter

De samarbetspartners som Favoritlån har erbjuder en effektiv ränta på mellan 3,70 – 26,90%. Vilka avgifter det är som tillkommer beror på vilken bank eller långivare du väljer att låna hos.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Lånebelopp: 100 000 kr

Löptid för lån: 10 år

Ränta per år: 5,90%

Effektiv ränta: 6,48%

Startavgift: 495 kr

Avi avgift: 35 kr/mån

Månadskostnad: 1 161 kr

Att betala tillbaka: 139 272 kr

Lånekostnad: 39 272 kr

Sammanfattning

Favoritlån är den perfekta låneförmedlaren för dig som vill ha en snabb och enkel hjälp med att hitta upp till 15 olika banker och långivare och se vad de kan erbjuda just dig. För att ansöka hos Favoritlån behöver du vara över 20 år fyllda och inte ha någon betalningsanmärkning.
Favoritlåns alla ansökningar behandlas av Axo Finans och ofta går det redan på samma dag du ansöker. När du mottagit alla dina låneerbjudanden kan du jämföra vilket som passar dig bäst.
Favoritlån erbjuder en smart och säker tjänst för alla som letar efter ett konsumtionslån. Med välkända Axo Finans i ryggen så är det en bra tjänst där du kan få ett högt lånebelopp utan säkerhet.
Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!