Nya sms-lån – Svenska topplistan

Nya sms-lån är något som dyker upp med jämna mellanrum. Det var fallet 2020, det är fallet 2021, och det kommer av allt att döma även vara fallet 2022. I den här artikeln ska vi bland annat fördjupa oss i alla nya sms-lån.

nya sms-lån

3 smarta tips för dig som söker nya sms-lån

Precis som när det gäller lån i övrigt finns det en del tips du som söker efter nya sms-lån kan använda dig av och få nytta av. Vi ska nu lista tre sådana tips.

1. Spara den här sidan som bokmärke

Ett av de många tips du som söker nya sms-lån och nya sms-långivare kan använda dig av är att spara den här sidan bland dina bokmärken. Vi håller nämligen denna sida ständigt uppdaterad med nya sms-lån. Genom att besöka den här sidan med jämna mellanrum kan du på ett enkelt och smidigt sätt därför hålla dig uppdaterad kring alla nya sms-lån och sms-lån nya aktörer.

2. Ta dig tid att jämföra olika lån

Det är också bra att ta dig själv tid och jämföra de nya sms-lån som finns. Detta är fallet oavsett om det rör sig om nya sms-lån utan UC, nya sms-lån med betalningsanmärkning, nya sms-lån med Swish, ett nytt snabblån, eller vilken typ av sms-lån det än rör sig om. Genom att göra det ger du dig själv så stora chanser som möjligt att hitta ett lån med bästa möjliga villkor.

3. Vänd dig till en låneförmedlare

För att fortsätta på samma spår från tips nummer två, alltså att du bör ta dig tid att jämföra olika lån, så är det en utmärkt idé att vända sig till en låneförmedlare. En sådan har nämligen alla nya sms-långivare och nya sms-lån samlade på ett och samma ställe, i alla fall så länge det rör sig om en låneförmedlare som fokuserar på just sms-lån. Genom att använda dig av en låneförmedlares tjänster kan du därför få flera olika låneerbjudanden genom att bara göra en enda ansökan. Dessa kan du sedan sätta dig ner och jämföra i lugn och ro och därefter välja ut det som passar dig bäst, detta oavsett om det rör sig om nya sms-lån 2022 med betalningsanmärkningar eller vilken typ av sms-lån det än gäller.

nya sms-lån utan uc

Topp 3 nya sms-långivare och alla nya sms-lån

Nedan ser du en topp-3 lista med nya sms-lån och nya sms-långivare.

Lån anpassade för dig

Nya sms-lån utan UC

Nya sms-lån utan UC är en av de många typer av nya sms-lån du som låntagare har att välja mellan. Ett annat ord för dessa lån är nya snabblån utan UC. Lån utan UC syftar på lån där den obligatoriska kreditupplysningen inte görs av UC. UC är en förkortning av Upplysningscentralen. UC är det största och mest använda kreditupplysningsföretaget här i Sverige.

Men varför kan då nya sms-lån utan UC vara att föredra? Svaret på den frågan är att det har med din kreditvärdighet att göra. Varje gång det görs en kreditupplysning på ditt namn med UC påverkar det nämligen din kreditvärdighet på ett negativt sätt. För att undvika detta kan det därför vara klokt att vända sig till en långivare som använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än UC. Genom att göra det behöver du nämligen inte riskera att din kreditvärdighet ska försämras.

nya sms-lån med betalningsanmärkningar

Men är nya sms-lån utan UC då samma sak som ett lån utan kreditupplysning? Nej, det är det inte! Det finns inte några lån utan kreditupplysning i Sverige. Det är nämligen lag på att det måste göras en kreditupplysning i samband med att du ansöker om ett lån. Oavsett vilken svensk långivare du vänder dig till kommer det därför alltid att behövas göras en kreditupplysning. Skillnaden är att när det kommer till lån utan UC görs kreditupplysningen med en annan aktör än just UC.

Nya sms-lån med betalningsanmärkning

En annan typ av nya sms-lån är nya sms-lån med betalningsanmärkning. Detta rör sig om sms-lån som också du som har en betalningsanmärkning har möjlighet att få beviljade.

Eftersom betalningsanmärkningar kan ligga kvar i ditt register i upp till tre år behöver faktum att du har en betalningsanmärkning inte betyda att du inte har ordning på din ekonomi. Det kan nämligen mycket väl vara så att du tidigare fått en betalningsanmärkning och fått ordning på din ekonomi, men att den trots det ligger kvar i ditt register och hindrar dig från att kunna låna pengar. I fall som dessa är det därför inte mer än rättvist att även du som har en betalningsanmärkning också ska kunna få låna pengar.

Notera dock att det kan bli svårt för dig att låna pengar om det är så att du har alltför många betalningsanmärkningar. Det kan också bli svårt, för att inte säga omöjligt, om det är så att du har obetalda skulder.

nya sms-lån

Fördelar och nackdelar

Det har nu blivit dags för oss att ta oss en titt på fördelarna och nackdelarna med nya sms-lån. Vi inleder med att ta oss en titt på fördelarna.

Fördelar

  • Det går snabbt att ansöka om sms-lån.
  • Det går snabbt att få ett svar på sin ansökan.
  • Om din ansökan blir beviljad, då går det i de flesta fall också snabbt att få in pengarna på ditt konto.
  • Många sms-lån finns tillgängliga även på helger.
  • Många långivare som erbjuder sms-lån gör sina kreditupplysningar med andra aktörer än UC.
  • Även du som har en betalningsanmärkning kan i många fall få ett sms-lån.

Nackdelar

  • De flesta sms-lånen har en hög ränta.
  • I de majoriteten av fall har du en kort tid på dig att betala tillbaka pengarna när det kommer till sms-lån.
nya sms-lån

FAQ

Vad utmärker nya sms-lån?

Nya sms-lån brukar bland annat utmärka sig genom att det går snabbt att ansöka om de, snabbt att få ett svar på sin ansökan, och snabbt för pengarna att bli utbetalda i de fall då ansökan beviljas. De brukar också utmärka sig genom att de gör sina kreditupplysningar med andra aktörer än UC och att de även finns tillgängliga för dig med betalningsanmärkningar.

Måste man använda sig av sms för att ansöka om dessa lån?

Nej, man måste inte använda sig av sms för att ansöka om dessa lån. Faktum att de kallas för sms-lån beror på det faktum att då dessa lån först dök upp på marknaden ansökte man om de genom att skicka ett sms till den långivare det gällde. Detta är sedan många år inte längre fallet, men trots det lever namnet ”sms-lån” kvar.

Är ett sms-lån utan UC samma sak som ett sms-lån utan kreditupplysning?

Nej, ett sms-lån utan UC är inte samma sak som ett sms-lån utan kreditupplysning. Ett lån utan UC syftar bara på det faktum att kreditupplysningen inte görs av UC, utan av ett annat kreditupplysningsföretag. Det finns inte några lån utan kreditupplysning, utan alltså bara sådana som gör sina kreditupplysningar med eller utan UC.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden