Compricer

Lånebelopp
10000 - 600000 kr
Ränta
2,95 - 46,03 %
Löptid
2 år - 12 år
Exempel: Om man ansöker om att låna 150 000 kr via Compricer så kan man önska en löptid på 11 år. I detta räkneexempel kan man då få en startavgift om 300 kr medans en aviavgift saknas. Man kan få en nominell ränta på 6 % och en effektiv ränta på 6,21 %. Det totala beloppet att återbetala blir då 205 567 kr och den månatliga kostnaden blir 1 555 kr (132 avbetalningar). All ränta bestäms individuellt av Compricers samarbetspartners och baseras utifrån låntagarens ekonomi och återbetalningsförmåga.
Om Compricer
 • Största jämförelsetjänsten
 • Lånetjänst via Lendo
 • Låna upp till 500 000 kr
Villkor
 • Låntagaren måste ha fyllt 18 år och vara myndig
 • Låntagaren måste vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
 • Låntagaren måste ha en fast tjänst eller pension
 • Låntagaren måste ha en årlig inkomst om minst 110 000 kr

Compricer erbjuder både dels en av Sveriges största jämförelsesajter för bland annat privatlån men även en lånetjänst.

Hos Compricer kan man jämföra privatlån från över 30 olika låneinstitut och banker och dessutom låna upp till 500 000 kr.

Compricer är en tjänst som ägs utav Schibstedt och deras lånetjänst är ett samarbete med deras systerbolag Lendo.

Compricers erbjudande

Hos Compricer kan man jämföra privatlån från över 30 olika låneinstitut och banker som Compricer samarbetar med. Genom deras jämförelsetjänst så får man reda på vilka avgifter som tas ut, vilka räntespann som finns och kort information om långivaren.

Man kan dessutom ansöka om ett lån till 19 utav dessa långivare genom Compricer. Det minsta belopp man kan ansöka om att låna är 10 000 kr och det högsta beloppet är 500 000 kr. Löptiden man kan ansöka om är på mellan 1 och 15 år.

Compricers samarbetspartners

När det kommer till Compricers lånetjänst så har de ett samarbete med 19 svenska låneinstitut och banker. Genom att sända in en enda ansökan kan man få ett låneerbjudande från alla dessa 19 långivare.

De som samarbetar med Compricer är bland annat:

 • Svea Ekonomi
 • Marginalen Bank
 • Villabanken
 • Forex Bank
 • Seven Day
 • Collector Bank
 • IKANO Bank
 • Avida Finans
 • Swedbank

Låna hos Compricer

Att skicka in sin låneansökan till Compricer är enkelt och smidigt och görs genom deras hemsida. Man får specificera vad man önskar låna och sina personuppgifter. Om man vill kan man ansöka med en medsökande.

Så snart en ansökan kommit in till Compricer så tar de en kreditupplysning, vilket görs från UC. Detta är för att utreda låntagarens ekonomi och säkerställa att återbetalningsförmågan är god. En positiv aspekt med att låna via Compricer är att trots att de tar en kreditkoll från UC så registrerats endast en ansökan.

När detta är gjort så sänds ansökan vidare till alla samarbetspartners. Dessa har sedan upp till 96 timmar på sig att utvärdera ansökan och komma med ett låneerbjudande. Det kan därför löna sig att vänta tills så många erbjudanden om lån som möjligt har kommit in.

Räntor och avgifter

Vilka räntor och avgifter som finns när man ansöker genom Compricer varierar stort. Det beror på att alla Compricers 19 samarbetspartners själva sätter den ränta de vill ha. Räntespannet är därmed stort, mellan 2,95 – 46,03% för effektiv ränta. Vilken ränta man får varierar och bestäms individuellt av alla långivare.

Även de olika avgifterna varierar mellan de olika långivarna. Vissa har uppläggnings- och aviavgifter medans andra inte har det.

Det kan därför vara svårt att uppskatta hur dyrt ens lån kommer att bli innan man får de olika lånebeskeden.

För att du lättare ska få en bild av hur ett lån kan se ut är här ett ränteexempel:

Belopp: 150 000 kr

Löptid: 11 år

Nominell ränta: 6 %

Startavgift: 300 kr

Aviavgift: 0 kr/mån

Effektiv ränta: 6,21 %

Månadskostnad: 1 555 kr

Totalt att betala: 205 567 kr

Lånekostnad: 55 567 kr

Kundservice hos Compricer

Compricer har en kundservice som finns på plats under alla vardagar för att svara på frågor och hjälpa till med låneansökningar.

De nås enkelt på mejl eller via telefon. Compricers öppettider är måndag till fredag mellan kl 09:00 – 18:00.

Sammanfattning

Compricers jämförelsetjänst är perfekt om man är ny på lånemarknaden och är osäker på vilken långivare man ska använda sig till. Genom att använda deras lånetjänst så får man många olika låneerbjudanden och kan sedan jämföra dessa mot varandra – dessutom är det helt kostnadsfritt.

Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!