Likvidum

Lånebelopp
10000 - 600000 kr
Ränta
2,95 - 18,95 %
Löptid
1 år - 15 år
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr, 8 års återbetalningstid, nominell ränta 7,45 % och 495 kr i startavgift samt 20 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 7,78 %. Totalkostnad: 268 128 kr eller 2 793 kr/månad fördelat på 96 inbetalningar.
Om Likvidum
 • Högt Trustpilot-betyg
 • Samla dyra lån & krediter
 • Enkel ansökningsprocess
Villkor
 • Minst 18 år och bosatt i Sverige 1 år
 • Minimum inkomst på 10 000 k/mån
 • Max 1 betalningsanmärkning (äldre än 6 mån)
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Bakgrund

Likvidum hjälper privatpersoner jämföra och samla lån hos flera aktörer och långivare runt om i landet. Deras primära verksamhetsidé är att erbjuda dig som låntagare privatlån med bäst lånevillkor som matchar dina ekonomiska förutsättningar. En trygg och stabil aktör som står under Finansinspektionens tillsyn och är SSL-certifierade.

Som kund får du personlig rådgivning och hjälp att pressa flera av de ledande långivarna till sänkta räntekostnader. Under sin verksamma tid har Likvidum hjälpt över 100 000 låntagare jämföra lån och minska sina lånekostnader!

Erbjudande

Som kund hos Likvidum blir du erbjuden personlig rådgivning för att tillsammans med en handläggare gå igenom och samla aktuella lån för att minska dina månadsutgifter. Utöver samlingslån finns också möjligheten att ansöka om nya lån. Med en kostnadsfri ansökan får du erbjudanden om privatlån från flera svenska aktörer som du kan jämföra. Likvidum samarbetar idag med ett tiotal aktörer inom bank- och finansbranschen som Santander, Brocc och Lendify.

Hos Likvidum har du möjligheten att ansöka om ett privatlån mellan 10 000 – 600 000 kr under löptiden 1 – 15 år, vilket du enkelt gör på deras hemsida genom att fylla i en digital ansökan. Därefter blir du tilldelad flera olika alternativ från de långivare som företaget samarbetar med, för att slutligen fatta ett beslut på egen hand. Känner du dig osäker på vilket privatlån som passar dig bäst kan du alltid kontakta Likvidums kundservice för att få rådgivning. 

Ränta och avgifter

Hos Likvidum är räntan rörlig och sätts därför individuellt baserat på din ekonomiska status vid låneansökan. Den effektiva årsräntan hos deras samarbetspartners ligger någonstans mellan 2,99 % – 29,27 %. Utöver din betalningsförmåga tas också långivarnas egna kundportfölj i beräkning när beslut om din ränta på lånet fattas. Därför är det fördelaktigt för dig att erbjudanden samlas in från flera banker.

I och med att räntan är rörlig kan den stiga eller minska under din låneperiod. Vanligen rör det sig endast om några procentenheter, vilket inte bör påverka dina lånekostnader avsevärt. Varför Likvidum valt att tilldela en rörlig ränta är för att kunna ge dig som konsument möjligheten att förtidslösa dina lån när som helst, utan bindningstid eller kostnad.

Likvidums tjänst är helt fri från dolda avgifter. Uppläggnings- och aviavgift beror på vilken långivare du väljer.

Villkor för privatlån

För att kunna ansöka om lån hos Likvidum krävs att du uppfyller dessa krav:

 • Minimum inkomst på 10 000 kr i månaden.
 • Om betalningsanmärkning – max 1 och äldre än 6 månader.
 • Vara minst 18 år eller äldre.
 • Fri från betalningsanmärkningar hos Kronofogden.
 • Varit bosatt i Sverige i minst 1 år.

Kundservice

Likvidum har en lättillgänglig kundsupport som kan nås:

 • Måndag till torsdag, 09:00 – 18:00
 • Fredagar, 09:00 – 17.00

Tänk på att kundtjänsten håller lunchstängt varje dag mellan 12.00 – 13.00. Du når dem på telefon såväl som på mail under öppettiderna. Under deras ”Frågor och Svar”- sektion hittar du svar på flera av de vanligaste frågorna. 

Sammanfattning

Likvidum är en låneförmedlare med många nöjda kunder och högt betyg på Trustpilot. Tjänsten riktar sig främst till privatpersoner och syftar till att minska onödiga lånekostnader genom att samla dina lån till bättre villkor och jämföra lån innan du tecknar ett nytt. Seriös aktör med en närvarande kundtjänst och utan några dolda avgifter.

Recension av Privatlån.com
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!